Hvordan få Pain Meds fra legen

April 6

Hvert år amerikanerne bruker hundrevis av millioner av dollar på resept smertestillende medikamenter. Denne medisinen kan variere i pris fra noen få dollar til tusenvis av dollar. Det er svært vanskelig for mange mennesker å ha råd til foreskrevne medisiner. Og siden ulike organer reagerer på medisiner annerledes, medisinering kan eller ikke kan arbeide for å hjelpe til med helsespørsmål. En løsning er å få smerte meds fra legen din og prøve dem ut først.

Bruksanvisning

1 Gjør en avtale med legen din. Hvis du har flere leger, for eksempel en hudpleie spesialist, gynekolog og / eller andre leger, planlegge avtale med legen som passer best til din medisinske situasjon.

2 Skriv ned symptomene dine, slik at du kan tydelig forklare problemet til legen under ditt besøk. Merk når tilstanden startet, hvor lenge det har pågått, den type smerte du opplever og andre spørsmål du har.

3 Del symptomene du skrev ned med legen din under ditt besøk. Forklar hvor mye ubehag du er i, og be om en resept på smertestillende medikamenter for å lindre smerten.

4 Spør legen om han har noen prøver av smertestillende medisiner han kan gi uten kostnad så du kan se om det fungerer for deg.