Typer av spill og aktiviteter for pensjonister

October 31

Pensjonist som liker innendørs og utendørs aktiviteter har en rekke forskjellige spill og aktiviteter. Noen hjelpe eldre være aktive, mens andre er mentalt utfordrende. Disse aktivitetene er ideelle for en pensjonisttilværelse samfunnet eller medlemmer av den eldre generasjonen som fortsatt bor på egenhånd. Komme opp med å gjøre noe morsomt er en måte å mer fullstendig nyte livet og komme bort fra TV for en stund. Fra shuffleboard til brettspill, er det nok av aktiviteter for seniorer.

bocce Ball

Bocce ball er et enkelt spill av dyktighet som innebærer noen bevegelse av ben og armer. Spillere kaste en ball mot en sirkel og den som får ballen nærmest får flest poeng. Scoring vanligvis går som dette. Lag mottar ett poeng for hver ball som er nærmere sentrum enn noen av de andre lagets baller. Det første laget til å samle ni poeng vinner. Dette spillet spilles på gress, sand eller utendørsbane området. Det er også rimelig med boccia ball sett koster så lavt som $ 10.

hage~~POS=TRUNC

Hagearbeid er en annen aktivitet som mange pensjonister nyte. Det krever ikke store spor av land eller til og med et stort uteområde. Faktisk, container hagearbeid krever bare en vinduskarm eller veranda område som mottar sollys i løpet av dagen. Hage gir en stikkontakt og noe å tenke på også. Pensjonister tar stolthet i voksende tomater, agurker, blomster og bønner. Enhver type hagearbeid krever motoriske ferdigheter, konsentrasjon og gir en daglig diett.

Aqua Aerobics

Aqua aerobic er en aktivitet for seniorer som deltar i regelmessig mosjon. Det gir seniorer med en stikkontakt i et trygt miljø. Aqua aerobic er utført i et grunt basseng og vanligvis ledet av en instruktør. Klassene er satt til musikk og inkludere enkle, men nyttige bevegelser som arm heiser, vandre i vann og ben heiser. Vannet gir noen oppdrift og gjør aerobic klasse mer interessant og moro. Dette er en aktivitet for eldre som er sunt og veldig klar over sine omgivelser.