Hva er kravene for å ta betalt for Hjemmesykepleie i Arizona?

December 3

Hva er kravene for å ta betalt for Hjemmesykepleie i Arizona?


Som mennesker alder, kan de finne hjem bistand vil forbedre sin livskvalitet ved å la dem forbli i sitt eget hjem for varigheten av sine eldre år. De to typer hjelpere har ulike funksjoner, og vil få betalt på ulike skalaer; hjem helse hjelpere har medisinske ansvar, mens personlige hjemmetjenesten medhjelpere ikke gjør det, slik at sistnevnte satser er normalt lavere og ikke refunderte gjennom Medicare eller Medicaid i Arizona.

Hjem helse hjelpere

Ifølge Arizona Board of Nursing, vil Medicare og Medicaid bare gjenkjenne og refundere hjem helse hjelpere som er registrert med staten og sertifisert av en statlig godkjent program. I tillegg til staten sertifisering, må hjem helse hjelpere i alle stater fullføre en 75-timers treningsprogram. Disse profesjonelle arbeide under tilsyn av en lege eller sykepleier; siden de spore og vedlikeholde helse poster på hver klient besøk, de er kvalifisert for høyere lønnssatser og refusjon gjennom forsikringsselskaper.

Ifølge en undersøkelse 2009 utført av MetLife, gjennomsnittlig kostnad for et hjem helse aide fra en lisensiert byrå var ca $ 28 per time i Phoenix-området, mens Tucson området i gjennomsnitt ca $ 19 en time. Staten gjennomsnittet for et hjem helse aide i Arizona er ca $ 23 per time.

Personal Home Care hjelpere

Personlige hjemmetjenesten medhjelpere trenger ikke jobbe for en registrert byrå (selv om noen gjør), og kan leies direkte av familier. I Arizona, disse typer arbeidstakere normalt betalt fra $ 7,81 til mer enn $ 12 per time, ifølge Bureau of Labor Statistics. Personlig hjemme omsorg medhjelpere er mer som personlige ledsagere for kunder; de kan hjelpe til med slike oppgaver som klesvask, måltid forberedelse, kjører ærend, hjelpe kunder bade og få kledd, og følger dem på turer for å få mosjon og frisk luft.

Disse hjem arbeidere kan også bistå med noen husarbeid. Deres største forskjellen fra hjem helse hjelpere er at de ikke hjelpe klienter med å administrere medisiner eller holde data av vitale tegn som respirasjon, blodtrykk og temperatur.

Licensed Sykepleiere

Kundene kan velge å betale for en lisensiert sykepleier til å komme til huset deres og administrere omsorg. Normalt et forsikringsselskap vil ikke betale for en privat sykepleier i hjemmet fordi omsorgsboliger og sykehjem er generelt rimeligere alternativer. Ifølge Care.com, kan private hjemmesykepleien i Arizona lade mellom $ 50 og $ 100 per time.