Hvordan lukke gapet mellom forventet levealder for kvinner og menn

March 3

Hvordan lukke gapet mellom forventet levealder for kvinner og menn


Typisk og historisk kvinner lever lenger enn menn. Det er ekstra fordel av å være kvinne. Imidlertid er det forventet levealder gapet mellom hanner og hunner i ferd med å lukke på grunn av en rekke faktorer. Menn er blitt mer helsebevisste og tar skritt for å beskytte deres helse. For menn har forventet levealder ved fødselen økte med om lag 28 år i forrige århundre, mens for kvinner har den økt ca 32 år. Kvinners levealderen fortsetter å øke, men ikke på frekvensen av menns.

Bruksanvisning

Menn lever lenger

1 Gå til legen din regelmessig og ikke vent for en medisinsk krise. Dette er forebyggende medisin, og det holder mennene sunnere lenger. Opprettholde et sunt blodtrykk, gjennom medisinering, kosthold og mosjon forlenger menns liv.

2 Shun røyking. Dette er en annen grunn til at menn lever lenger og levealder avsluttes. Menn er å gi opp sigaretter.

3 Tren regelmessig. Trening sammen med å spise sunnere er to grunner til at menn lever lenger.

4 Relax. Menn har nå mindre arbeids- og finansrelatert stress fordi de nå deler rollen som familieforsørger med kvinner, noe som eliminerer noen av de helsemessige problemene de hadde da de var den eneste støtte av familien.

ekstra Betraktninger

5 Ta bedre vare på tennene og tannkjøttet for å hindre bakterielle infeksjoner som kan påvirke blodet og hjertet. Gå til tannlegen regelmessig er en annen grunn til at menn lever lenger.

6 Få mer søvn. Menn generelt sove dypt 40 minutter mindre enn kvinner. Søvn er styrkende og reparerer veksthormoner. Å få riktige mengder søvn bidrar til å lukke gapet mellom mannlige og kvinnelige levetid.

7 Lær å slappe av, engasjere seg i meditasjon, yoga og gjøre andre positive livsstilsvalg. Dette er ikke lenger den eksklusive domene av kvinner. Menn gjør kloke valg, også, som er fordel deres helse.

Hint

  • Forventet levetid for menn født mellom 2005 og 2007 er nå 78,3 år, noe som er nesten tre år lenger enn det var for et tiår tidligere, ifølge Theglobeandmail.com. En kvinnes levealder er nå 83. Kvinner i Canada nå lever 4,7 år lenger enn menn, mens de pleide å bo seks år lenger.