Hvordan å behandle eldre mennesker med angst

January 21

Når folk tenker på sykdom og psykiske forhold i eldre voksne, de er mer sannsynlig å tenke på Alzheimers og depresjon før de tenker på angst. Men angst er like vanlig hos eldre som det er hos yngre individer. Tilstanden tar en helt annen form, men i eldre voksne, og behandling skal håndteres med oppmerksomhet og presisjon. Undervurderer effektene av angst hos eldre voksne kan gjøre tilstanden verre.

Bruksanvisning

Bruksanvisning

1 Følg og ta notater av atferd. Hvis du har mistanke om angst i en eldre voksen, bruk en sjekkliste over symptomer som det første skrittet til behandling. Apati, tap av interesse for aktiviteter de en gang likte, tap av tillit, irritabilitet, endring av vaner, manglende evne til å sove - dette er alle symptomer på angst hos eldre voksne, ifølge angstlidelser Association of America.

2 Begynn med å ta de eldre individ til hennes primære omsorg lege. Det er viktig at legen være en hun er kjent med og kan stole på. Legen vil da råde henne om mulige ytterligere tiltak og hvilken behandling som er tilgjengelig.

3 Den eldre personen kan ha behov for å oppsøke en mental helse profesjonell for å diskutere hans angst, snakker gjennom viktige saker, og oftere enn ikke, forskrivning antidepressiva og / eller administrering kognitiv atferdsterapi. CBT er en metode for behandling som innebærer avspenningstrening, erstatte negative tanker med realistisk seg, og eksponering for frykt, ifølge Sunn Place.

4 Danne et støttesystem (et samarbeid) med familien, eldre individ og legene som er involvert i behandlingen. Sørg for at alle kommuniserer effektivt og gir komfort og støtte under behandlingsprosessen. Ikke gjør pasienten føler at hun er på utsiden eller at familien og legene holder noe fra henne. Hold henne i loop.

Hint

  • Angst hos eldre voksne er mulig å behandle, men oppgangen er ikke garantert. Tilstanden er ofte knyttet til sykdom eller degenereres helse, slik behandling kan bare forbedre pasientens livsstil, ikke bli kvitt angst. Imidlertid er behandling verdt å bruke tid og krefter i de fleste tilfeller.