Den gjennomsnittlige kostnaden for Nursing Home Care

July 25

Sykehjem omsorg kan ende opp som varierer mellom $ 50.000 og $ 75 000 per år. Mange seniorer forstår ikke at Medicare dekker ikke langsiktig pleie omsorg kostnader, og langsiktige helseforsikring politikk bare gå så langt i å gi fordeler. Forstå den gjennomsnittlige kostnaden for sykehjem omsorg og hvordan disse kostnadene kan variere avhengig av behov vil hjelpe forbrukerne ta informerte beslutninger om deres langsiktige omsorgsbehov.

Historie

Med Baby Boomer avgang bule forventes innen 2011, er en rask økning i kostnadene og behovet for flere seniorer som krever omsorg forventes å overbelaste Medicare grunn av økt innmelding i programmet. Den gjennomsnittlige kostnaden for omsorg i et sykehjem er ca $ 200 per dag. Sykehjem kostnader stige om lag 6 prosent hvert år.

Geografi

Kostnader til omsorg er avhengig av geografisk plassering. For eksempel, en semi-private sykehjem rom i Colorado gjennomsnitt ca $ 65 000, mens i Washington DC, kostnadene kan komme opp i rundt $ 75.000 for en tilsvarende semi-private rom. I Phoenix, Arizona, kan kostnadene gjennomsnitt ca $ 47 000, og i Iowa, kan beboerne betale omtrent $ 37,500. Dette misforholdet av sykehjem omsorg kostnader er basert på tilbud og etterspørsel og tilgjengelige ressurser og spesialisert teknologi.

betraktninger

Når man sammenligner gjennomsnittskostnadene i sykehjem, mange eldre eller barn av eldre ser på bekostning av spesialiserte omsorg, for eksempel når en forelder er diagnostisert med Alzheimer eller annen form for demens. Slik omsorg kan tredoble kostnadene. Kostnader for omsorg for en fastboende med Alzheimers sykdom kan kjøre ca $ 20 000 mer, ifølge en rapport fra MSNBC. Kostnader for omsorg omfatter typisk kosttilskudd tjenester, renhold og vaskeritjenester. I noen tilfeller er terapeutiske tjenester og aktiviteter og gudstjenester inkludert.

typer

Et privat rom på et sykehjem hvor som helst rundt om i landet kan variere fra ca $ 200 til $ 500 per dag, noe som gjør den gjennomsnittlige årlige kostnaden for omsorg i sykehjem rekkevidde i den lave enden, $ 70 000 i året. Private rom er de med en seng, mens semi-private rom generelt har to senger. Semi-private rom er ofte delt med en gardin som skiller rommet, som typisk har hver beboer et lite bord og lenestol, selv om skapplass og et bad er vanligvis delt.

fordeler

Tjenester og terapier som tilbys i mange sykehjem er avgjørende for mange innbyggere, men også føre til en økning i pris. Kostnader naturlig akselerere når en fastboende behov spesialisert fysioterapi, oksygen terapi, sårbehandling eller tale eller ergoterapi. Dyktige omsorg, frihetsberøvelse og personlig pleie behov vil også ha en innvirkning på månedlige priser, samt kostnader for sykepleier er medhjelpere, Vaktmester eller klesvask.

Advarsel

Privat forsikring og Medicare betaler bare for sykehjem omsorg for en begrenset periode. For å kvalifisere må beboeren har vært innlagt på sykehus i minst tre dager, og kom inn i sykehjem innen 30 dager etter at sykehusinnleggelse. De første 20 dagene er dekket 100 prosent, etter som de fastboende må betale en daglig egenandel. En 100-dagers maksimal opphold er knyttet til noen sykehusinnleggelse eller diagnose episode, og fremdriften må bemerkes i diagrammet. Forsikring vil ende hvis fremgang mot uavhengighet ikke lenger forekommer.