Det beste hjem rette for Instant Hip Joint Pain Relief

October 18

Hofteleddet smerte kan være forårsaket av en rekke faktorer, blant annet leddgikt, bursitt, overforbruk, feil kroppen innretting og ganglag problemer. Uavhengig av årsak, er varme i sine mange former ofte det beste og mest hurtigvirkende hjem terapi for lettelse.

Hvordan Heat Works

For å effektivt bruke varme for å lindre hoftesmerter, sine helbredende egenskaper må bli forstått. Heat hjelper slappe musklene rundt leddene og gir midlertidig lindring til inflammatoriske lidelser som felles forstuinger, muskelkramper og ulike former for leddgikt. Heat øker blodtilførselen til muskler og bindevev og reduserer stivhet og smerte.
Men det er ikke alltid hensiktsmessig å bruke varme. Skader som nettopp har skjedd, og smerte som nettopp har dukket opp er bedre behandlet med is enn varme.

Heat Therapy Patches

Fuktighet kombinert med varme kan være dobbelt effektiv. Den enkleste måten å søke fuktig varme er å kjøpe over-the-counter varme terapi patcher, som er tilgjengelig i de fleste stoff butikker. De kan brukes direkte på hofte eller noe annet område og gi lindrende fuktig varme. Dette gir målrettet smertelindring og er spesielt nyttig når du er på farten. Mange av disse oppdateringene er luktfri og kan stå på i timevis.

Lag din egen Fuktig varmeelement

Hvis du er hjemme, kan du lage en fuktig varmepute veldig enkelt. Sett et vått håndkle i tørketrommelen på høyeste innstilling, og deretter fjerne det mens det er fortsatt vått og varmt. Umiddelbart plassere varmt håndkle mot den delen av hoften som gjør vondt og lag et tørt håndkle over det å opprettholde varmen. Dette vil kjøle ned og trenger å bli fuktet og varmet opp igjen for den neste anvendelse.

Fuktig varmeelement

En enda mer praktisk hjem alternativ er å kjøpe en fuktig varmepute. Se etter en som er lett å rengjøre, har en absorberende svamp og ulike oppvarmings innstillinger. Heat med disse putene er vanligvis anbefales for 10-20 minutter en eller to ganger om dagen, eller flere ganger i løpet av dagen.

Ta et varmt bad.

Varmt vann stimulerer blodsirkulasjonen og hjelper fremskynde sårheling, noe som er en fordel hvis du har lidd traumer til hoften. For ekstra beroligende og avslapning, legge Epsom salt til varmt bad. Du kan også legge til beroligende urtesalt som lavendel og kamille. Tegn et varmt bad, men pass på at det ikke er så varmt at du brenner deg. Badet vil gradvis kult, så jo varmere det er når du begynner, jo mer varme hoften motta.
En annen fordel med et varmt bad er at, i motsetning til lokaliserte oppvarming pads, kan du behandle og lindre alle ledd og muskler på en gang. Dessuten er det en veldig avslappende behandling for hele kroppen.