Krydder og urter for å bekjempe Post-nasal drypp

July 24

Etter nasal drypp forekommer når overskudd av slim opphopning fra baksiden av nesen renner ned i halsen forårsaker en hoste og konstant rengjøring av halsen. Post-nasal drypp er ikke en medisinsk tilstand; det er et symptom på mange forhold, for eksempel forkjølelse, allergi, bihulebetennelse, graviditet, angst, stress, luftforurensning, sure oppstøt og til og med høyt blodtrykk. Over-the-counter og reseptbelagte medisiner som brukes til å behandle forkjølelse eller allergi gi lindring for post-nasal drypp, men naturlig rettsmidler som bruker krydder og urter hjelpe deg å unngå potensielle bivirkninger av medisiner.

stor mullein

Stor mullein, også kalt Arons stav, lindrer post-nasal drypp samt bryst og bihuleproblemer. Den anti-inflammatorisk og slimløsende egenskaper bryte opp slim for å lette lunger. For å forberede denne urten som en te, hell kokende vann over 1/4 kopp fersk mullein (blader og blomster) eller 2 ts. av tørket mullein. La teen stå i fem minutter, sil den, og blidgjøre med honning før du drikker. Herbal rettsmidler er potent og er ikke ment for kontinuerlig bruk. Drikk en kopp om dagen for maksimalt 10 dager.

salvie

De essensielle oljer i salvie gi denne urt snerpende egenskaper og gjøre det gunstig som en decongestant og for lindring av hoste. Tørke opp slim som fører til at post-nasal drypp ved å drikke te laget med friske eller tørkede salvieblader. Kok en kopp vann. Etter de boblende stopper, hell vannet over 2 ts. av fersk salvie eller 1 ts. av tørket salvie. Dekk til te og la det bratt i ca 10 minutter, deretter press og drikke. Drikk en til to kopper per dag.

Red and White Clover

Rød og hvitkløver inneholder naturlige slimløsende som gjør dem gunstig for lindrende bihuleproblemer, post-nasal drypp, konstant hoste, bronkitt og kikhoste. Lag en te med 2 ts. av tørket kløver eller 1/4 kopp av blader og blomster fra frisk kløver. Hell en kopp kokende vann over kløver og la det stå i fem minutter. Sil teen din før du drikker. Som nevnt ovenfor, urtemedisiner er potent og er ikke ment for kontinuerlig bruk. Drikk en kopp om dagen for maksimalt 10 dager.

løk

Løk er naturlige slimløsende og decongestants som bidrar til å løsne slim buildup. Legg løk til maten eller kutte opp fersk løk og bland dem med honning. Kjøle blandingen og ta 2 ts. av blandingen hver fjerde time.

pepperrot

Pepperrot inneholder stoffer som løsner og drenere slim. Sett litt revet pepperrot rot i munnen og fjerne den når den mister sin smak.

omslag

Når den brukes i omslag, ingefær og svart sennep stimulere blodsirkulasjonen og decongest nese passasjer. For å gjøre grøtomslag, bland 5 oz. av tørket ingefær pulver eller 4 oz. malt svart sennep frø med nok varmt vann for å lage en lime. Spre blandingen mellom to lag med gasbind eller inne i en brettet klut og dekke sinus områder på pannen og nesen. La din grøtomslag på i maks fem minutter. Den svarte sennep grøtomslag er mer potent enn ingefær grøtomslag.

Advarsel

Hvis du er gravid, bør du kontakte lege før du bruker noen av de ovennevnte behandlingsmetoder. Herbal rettsmidler er ekstremt potent. Bruk dem med forsiktighet og bare i en begrenset periode. Sjekk med din lege eller ernæringsfysiolog for å finne den tryggeste mengde tid til å bruke urte rette for tilstanden som behandles. Noen alternative behandlinger kan forstyrre medisiner du i dag tar eller kan forverre en medisinsk tilstand. Rådfør deg med apoteket i referanse til medisinering interaksjoner.