Mycoplasma hominis Symptomer

April 13

Mycoplasma hominis er en levende organisme vanlig i nesten alle mennesker, bosatt i urin og kjønnsveiene. Men av og til kan det føre til infeksjon, og vite noen av symptomene kan hjelpe deg å overvinne tilstanden raskt. Som med enhver medisinsk tilstand, bør du rådføre deg med lege hvis du opplever noen av symptomene nevnt nedenfor.

Smertefull vannlating

Infeksjon i urinveiene av Mycoplasma hominis ofte resulterer i smertefull vannlating for menn og kvinner. Denne infeksjonen symptomer er vanlig i de fleste seksuelt overførbare sykdommer og kan forveksles med andre seksuelt overførbare sykdommer som gonoré eller klamydia.

uvanlig utflod

Menn og kvinner opplever merkelige utslipp et par uker etter kontrahering Mycoplasma hominis infeksjoner. Dette er fordi de ekstra slim og infiserte væsker blir skilt ut av kroppen, noe som resulterer i disse uvanlige - og ofte illeluktende - utslipp.

Smerter under sex

Kvinner med Mycoplasma hominis infeksjon vil ofte oppleve smerter under samleie. Dette er fordi den betennelse av ureter presser på skjedeveggen. Når skjeden er engorged med blod fra opphisselse, de to vevene presse mot hverandre. Penetration eller noen ganger bare ekstrem spenning kan føre til smertefulle opplevelser for kvinner. Menn vanligvis ikke føler smerte under sex når infisert med Mycoplasma hominis.

Expert Insight

Mycoplasma hominis er en felles organisme og er i motsetning til andre seksuelt overførbare sykdommer. Det er ikke uvanlig for monogame par å plutselig oppleve en Mycoplasma hominis infeksjon selv etter mange års eksklusivitet. I disse tilfellene er det andre faktorer i arbeid som gjør infeksjon med denne felles mikrobe mer sannsynlig, for eksempel undertrykt immunsystem.

Advarsel

Personer med undertrykt immunsystem, for eksempel de med HIV / AIDS eller som nylig har gjennomgått en organtransplantasjon, er mer sannsynlig at kontrakten denne uvanlige kjønnssykdom. I noen tilfeller kan Mycoplasma hominis påvirke organer utenfor urin eller mucus traktater. For eksempel kan pasienter som har opplevd nyresvikt etter en nyretransplantasjon har blitt rammet av en Mycoplasma hominis infeksjon i nyrene.