Hvordan legge til Iron til en Vegan Diet

September 16

Legge jern til et vegetarisk kosthold er viktig for generelt god helse. Veganere spiser ikke kjøtt eller animalske produkter, slik at de må se til andre matvarer for jern. Legg disse jernrike matvarer for å legge jern til et vegetarisk kosthold.

Bruksanvisning

1 Legg jern til et vegetarisk kosthold ved å spise riktig type korn og korn. Innbytter vanlig hvetemel med ris kli i noen vegan oppskrifter. Bake med ris kli, for en ekstra 12mg av jern for hver kopp ris kli du bruker. De neste beste alternativene er hvetekli, som inneholder 10 mg jern per kopp, og havrekli som inneholder 4 mg jern per kopp.

2 Utvid vegetabilsk menyen ved å legge jernrike grønnsaker og urter til oppskrifter. En kopp hermetisk Pestrot, for eksempel, vil legge 42 mg av jern til et vegetarisk kosthold. Friske opp dine veganer retter med ren smak av persille. Persille urten inneholder 40 mg jern i en 200-kalori servering. Gå for greenene ved å legge bete blad eller gresskar blader til favoritt vegan salater eller supper. Begge er rik på jern.

3 plukke fruktene som er høyest i jern for vegansk kosthold. Morbær, kirsebær, sitroner og aprikoser er de beste frukt plukker for denne dietten. Druer, rips, hyllebær og jordbær har en rimelig andel av jern for vegansk kosthold.

4 Snack på frø og nøtter for å legge jern til et vegetarisk kosthold. Eller du kan bruke sesamfrø mel, med 9 mg jern per 200-kalori servering, i veganske bakevarer og brød. Bytt ut peanøttsmør med sesam smør til å legge mer jern til et vegetarisk kosthold, som det har mer jern. Gresskarfrø, sesamfrø og solsikkefrø er også de beste snacking valg for å legge jern til et vegetarisk kosthold.

5 Spis en frokost som er rik på jern når du legger beriket kli flak eller hvetekli korn til vegansk kosthold. Overgang til disse jernrike frokostblandinger ved å erstatte halvparten av den vanlige frokostblanding med en av disse frokostblandinger med mer jern. Legg puffet ris korn til småretter, som de inneholder 22 mg jern per 200-kalori servering.

Hint

  • Substitute jern-mangelfull matvarer med jern rik mat.
  • Utveksle mutter snacks for jernrike frø.
  • Ikke glem å legge til en jern-rik mat til hvert måltid i vegansk kosthold.