Femten hundre Calorie Diet

October 8

Det er mange grunner til at noen ønsker å spise en 1500 calorie en dag diett. Det er også mange forskjellige prøve diett planer tilgjengelig. Det er noen viktige komponenter til 1500 kalori diett. Måltidene holdes friske og lav-i-fett og det meste av væskeinntaket er vann, men noen te er tillatt.

Stikker til 1500 kalorier om dagen

Dette kan være vanskelig for noen mennesker, men det beste løpet av handlingen er å spise ca 400 kalorier per måltid og spise to 150 kalori snacks i løpet av dagen eller tre 100 kalori snacks. Å spise en tredje matbit før sengetid kan være svært gunstig for vekttap fordi mange mennesker som er kosten er vant til å spise mer kalorier i løpet av dagen og finne denne tiden av dagen spesielt vanskelig å unngå å spise. Hvis du lagrer en snack for den siste delen av dagen, kan det hjelpe bosette magen før sengetid. Ellers kan du prøve å unngå å spise de siste par timer du er våken. Hvis du må, gjør snack på den lyse siden.

eksempel Meny

Det kan være vanskelig å sette sammen en 1500 calorie-menyen. Her er noen eksempler og ideer til hva du skal velge på en daglig basis. Til frokost, spise en liten skål med frokostblanding med skummet melk for ca 350 kalorier. Du kan også drikke usøtet fruktjuice å gå med frokosten.

Ha en banan for 107 kalorier og jordbær yoghurt for 120 kalorier formiddag (eller har hver og en to forskjellige tider i løpet av morgen i mellom frokost og lunsj).

Unngå å spise lunsj sammen og konsentrere seg om å spise snacks hele dagen, hvis det er nødvendig. Ellers velger en smart lunsj og utelate noen av småspising hele dagen.
Til middag spiser et stort måltid på 850 kalorier (prøve biff chow mein eller noe lignende). På kvelden har en kiwi for en matbit.

Det er mange valg du kan gjøre. Du kan spise tre mellomstore måltider gjennom dagen og spise mindre snacks i mellom, eller du kan hoppe over lunsj og spise snacks i mellom frokost og middag. Det avhenger bare av hva som fungerer best for deg og fyller dine behov.

andre tips

Det er viktig å drikke rikelig med vann i løpet av dagen (minst seks til åtte glass). Du trenger vann for å holde energi og å tillate ledd og muskler for å holde smurt. Få nok mosjon. Hvis du ikke har nok tid til å trene alle på en gang, kan du dele den opp mellom tre eller fire øvelser i løpet av dagen. For eksempel kan du gå i 10 til 15 minutter tre til fire ganger om dagen, og det vil være like effektivt som å gå i 30 til 40 minutter rett.