Nasal Vanning Slik er

May 7

Neseskylling er en teknikk som brukes av allergikere å holde bihulene krympet. Når bihulene hovne opp, fører det til press for å bygge opp i sinus hulrom og kan føre til en bihulebetennelse. Hvis du er interessert i å utføre en nasal vanning for å hindre en bihulebetennelse, bør du først snakke med legen din om sikkerheten og effektiviteten av denne type prosedyre.

Bruksanvisning

En Bestem når du skal utføre en nasal vanning. Det er vanligvis mest effektivt hvis du utfører prosedyren når du begynner å føle nesetetthet.

2 Gjør nasal vanning løsning ved å blande sammen en liter romtemperatur vann, en teskje av pickling salt, en teskje natron og en teskje av hydrogenperoksid. Bland godt rett før du planlegger å bruke løsningen.

3. Mål ut 500 ml av nasal vanning løsning. Du vil bruke dette beløpet for hver side av nesen.

4 Fest en sinus vanning adapter til slutten av en vannoppsug. Du kan kjøpe disse produktene fra et apotek eller medisinsk forsyning forhandler.

5 Plasser adapteren på bunnen av den berørte nesen og vippe hodet til motsatt side. Bruk vannoppsug å sprute løsningen gjennom nesepassasjen.

6 Gjenta prosessen for den andre siden av nesen hvis begge bihulene er berørt. Slutte å bruke hvis du føler løsningen nå dine ører.

Hint

  • Hvis du ikke ønsker å lage din egen nasal vanning løsning, kan du kjøpe en ferdigblandet versjonen fra produsenter som NeilMed. Deres sinus vask settet inneholder en irrigator, instruksjoner og ferdigblandet løsning.