Crown Vikke & kreftbehandling

July 12

Crown Vikke & kreftbehandling


Crown vikker er i legume familien. Det er flerårig og danner tett vegetasjon. Den har rosa og hvite små blomster på forsommeren. Dette anlegget ble introdusert i USA for erosjonssikring. Det er nå ansett som en invasiv plante. Det er flere medisinske krav for krone vikker som folkemedisin behandling av nedbrutt lidelser og som et vanndrivende hjerte tonic.

Advarsel

Crown vikker har hensynet til medisinske formål. Ifølge Botanisk online, er anlegget brukt som et vanndrivende for væskeretensjon på grunn av nedbrutt problemer. Det er også brukt for hjertesvakhet.

Blomster eller frukt anses giftige og alvorlige symptomer som oppkast, diaré, en langsom puls og død kan forekomme. Crown vikker bør ikke brukes til medisinske formål unntatt under strengt oppsyn fra en utdannet lege. Crown vikker ser ikke ut til å være en god kandidat for kreftbehandling.

melk Vikke

Selv om kronen vikker blir ofte betraktet som giftig, er melk vikker anses som et gyldig alternativ behandling for kreft. Også kalt Astragalus, dette anlegget har blitt brukt i kinesisk medisin i tusenvis av år. Anlegget har anti-inflammatorisk, antibakteriell og vanndrivende fordeler.

Melk vetch styrker immunforsvaret samt øke stoffskiftet og fordøyelsen. Ifølge University of Maryland Medical Center, "Astragaus er en adaptoge, noe som betyr at det bidrar til å beskytte kroppen mot ulike påkjenninger, inkludert fysisk, mental eller følelsesmessig stress." Typisk blir røttene brukt til å lage en te for konsumering eller til og med anvendes i næringsmidler.

Birdfoot Deer-vikker

Birdfoot Deer-vikker er en annen plante i vikker familien. Blomstene er krampeløsende og regnes som en beroligende for hjertet. Anlegget er også brukt som en lokal anti-inflammatorisk på betent hud. Imidlertid er birdfoot hjort-vikker anses giftig og kan føre til respirasjonssvikt og død.

Potensielle

Ved hjelp av melk vikker eller Astragalus er ansett som en trygg og affektive kreftbehandling ved alternative medisinske utøvere. Mange helsekost selskaper selger nå Astragalus enten alene eller i helse formler. Anlegget kan også kjøpes tørket for dine egne forberedelser. Det er vanligvis referert til som Astragalus og ikke melk vikker.

Betydning

Unngå andre planter i vikker familie som crown vikker og forskning fordelene av Astragalus når de vurderer alternative eller gratis kreft behandlinger. Som gamle kinesiske skrifter nevnt, kan dette anlegget være, "super tonic", og regnes som en av Kinas viktigste urtemedisiner.