Hvordan sette opp en medisinsk massasje kontor med forsikring

January 18Som massasjeterapi får bredere aksept som en behandling for alt fra idrettsskader til kronisk sykdom, forsikringsselskaper er i økende grad villige til å betale for besøk. Massører må ta noen skritt for å forberede seg på forsikring fakturering.

Bruksanvisning

1 Få en nasjonal leverandør Identifier. Som en del av det nye regelverket under helseforsikring bærbarhet og Accountability Act (HIPAA), helsepersonell må bruke sin unike identifikasjonsnummer for finansielle transaksjoner og forsikring fakturering. US Department of Health and Human Services tildeler NPs. Leverandører kan søke på instituttets hjemmeside.

2 Få fakturering programvare. Forsikring fakturering bruker standardiserte krav former som krever spesifikk informasjon. Kravskjemaer må ha tallkode for pasientens diagnose (kalt ICD9 koder) og tallkoder for å beskrive hva slags behandling eller terapi gitt (kalt CPT koder). Tallene og terminologi kan være skremmende for en nykommer, men god programvare vil hjelpe. Se etter programvare utviklet spesielt for massasje kontorer så det er forhåndslastet med de riktige CPT koder for ulike teknikker. Massasje Office Professional er en av de allment tilgjengelige programmer.

3 Få en bruksanvisning eller ta en forsikrings fakturering klasse. Et brukervennlig program kan ta mye av mysteriet ut av forsikringsfaktureringsprosessen. Men ulike klasser og bøker gir verdifulle tips for å navigere i verden av sykeforsikring.

4. Vurder outsourcing. Store legekontor ansette heltidsansatte medlemmer til å håndtere deres forsikring fakturering. Massasje terapeuter ofte gjøre sine egne fakturering. Fakturering tjenester er et tredje alternativ. Noen tjenester må sikre servere som gjør at terapeuter å skrive inn sine notater og faktureringsinformasjon på nettet. Fakturerings Selskapet behandler deretter forsikringskrav.

Hint

  • Forbered deg på den digitale tidsalder. Noen forsikringsselskaper krever kravskjemaer sendes elektronisk, og flere vil kreve det i fremtiden. Se etter fakturering programvare eller fakturering tjenester som er utarbeidet for denne endringen.