Raskeste måtene å brenne buk fett

August 21

Raskeste måtene å brenne buk fett


Når folk prøver å gå ned i vekt, er en av de mest klaget om problemer fettet som omgir magen. Sammenlignet med andre deler av kroppen, har en tendens til mage fett å være sta og kan være vanskelig å tape, spesielt når du blir eldre. Det er ingen magisk, mirakel løsning for å miste buk fett. Men ved å jobbe hardt og kombinere en endring i matvaner sammen med en intensiv kardiovaskulær og kjerne-styrke treningsprogram, kan du maksimere brenne på magen fett og miste overflødig fett raskt og effektivt.

Bruksanvisning

1 Cardiovascular trening er den mest effektive måten å forbrenne kalorier og bli kvitt magefett. Cardio trening er enhver form for aktivitet som får hjertet og lungene pumping og jobber hardt over en periode. Populære cardio aktiviteter inkluderer aerobic, løping og sykling. Prøv å få plass i 30 til 45 minutter med kardio per dag, seks dager i uken. Øvelse i minst 30 minutter for at kroppen din til å begynne å brenne magen fett. For å oppnå optimal ytelse, ta en fridag hver uke slik at kroppen kan hvile og gjenopprette.

2 gjøre øvelser for å styrke din kjerne og magemusklene. Din kjerneområde består av mage, nedre rygg og brystmuskulaturen som festes rundt kroppen din. Muskler bidra til å øke stoffskiftet og gjøre det enklere å bli kvitt fett. Ved å bygge muskelstyrke av kjernen, vil kroppen naturlig begynner å brenne mer magefett. Eksempler på sentrale oppgaver inkluderer yoga eller pilates klasser. Du kan også gjøre sit-ups, crunches og push-ups for å styrke mage og brystmuskulaturen. Se ressurser for et eksempel på ulike typer crunches du kan gjøre. Arbeid på kjernemuskulaturen tre ganger i uken for å oppnå maksimal forbrenning.

3 Endre kosthold. Det er viktig å justere matvaner i forbindelse med din trening diett. Spis mer protein som magert fjærfe eller fisk samt grønne bladgrønnsaker som spinat eller romanosalat. Den ekstra protein vil bidra til å bygge og styrke musklene raskere. Cut karbohydrater som ris, brød, pasta eller mel. Karbohydrater har en tendens til å inneholde overflødig tomme kalorier som legger til kroppen fett uten å gi noen vesentlige helsemessige eller ernæringsmessige fordeler. Kutte ut karbohydrater i forbindelse med din trening plan vil hjelpe deg å brenne buk fett raskere.

4 Administrere stress og få nok søvn hver natt. Studier har vist at når stress nivået stiger, kroppen din utgivelser høye nivåer av hormonet kortisol, som igjen fører til økt appetitt og fettproduksjon i magen området. Ikke får nok søvn også bremser ned produksjonen av insulin i kroppen din, noe som betyr at kroppen din vil være mindre i stand til å brenne av kalorier. Unngå alkohol rett før du sover og skape nye vaner som å ta turer, drikke færre koffeinholdige produkter og konsekvent overvåke stressnivå vil bidra til å holde kroppen i balanse og brenne magen fett raskt.

Hint

  • Consulting med en personlig trener vil gi deg optimal nytte av arbeidet ut rutine.
  • Alltid konsultere med helsepersonell før du begynner et treningsprogram.