Hvordan kan Mugg vokse i fryseren?

July 25

Hvordan kan Mugg vokse i fryseren?


Innsiden av husholdningsapparater som frysere og kjøleskap er viktigste stedene for dannelse av mugg. En fryser, mens generelt for kaldt for mugg å trives, kan ha de rette forholdene for den å vokse.

mugg

Dean Dorman, en miljømessig spesialist ved University of Georgia, identifiserer mugg som en form for mugg som trives i fuktighet og varme. Mold er en sopp som reiser gjennom luften som ørsmå sporer. Det kan avgi en sterk lukt og er typisk grønn eller svart. Frysere og kjøleskap oppmuntre mugg vekst, fordi de er fuktige miljøer med organisk materiale.

vekstforhold

De kalde temperaturer på operasjonell fryser generelt hemme mugg vekst, men tining eller sovende frysere kan faktisk oppmuntre den. Fukt fanget inne, kombinert med varme temperaturer og mangel på lys, kan gi næring til mugg sporer. Organisk materiale, som sølt mat eller drikke, gir mugg en matkilde som å mate.

Vekst i Cold

Ifølge Center for Disease Control, er det flere typer muggsopp som kan vokse i varierende miljøer. Mens formene vanligvis foretrekker fuktig, varmt klima, er det noen former som har vært kjent for å tåle kaldere temperaturer.