Hvordan å behandle hypothyreose med homeopati

May 13

Homeopati er en av de mer effektive, naturlige, måter å behandle hypothyroidisme. Siden det er ingen enkle botemidler for tilstanden, er dette en av de enklere måter å effektivt behandle hypothyroidism. Hypotyreose er en tilstand der skjoldbruskkjertelen ikke produserer nok thyroid hormon. Homeopatiske midler kan velges for å passe dine symptomer, så det er viktig å velge de løsninger som passer best for din nåværende Hypothyroidism symptomer og tilstand.

Bruksanvisning

1 Ta 30C potens av homeopatisk middel kjent som Calcarea Carbonica om det er lavt skjoldbruskkjertelen ledsaget av frysninger eller tretthet. Denne behandlingen fungerer også bra hvis du lider av overdreven svetting i kveld, men ser ut til å være i orden i løpet av dagen.

2 Ta 30C potens av homeopatisk middel kjent som Pulsatilla hvis du stadig føler overopphetet og dehydrert.

3 Ta 30C potens av homøopatisk medisin er kjent som Lycopodium hvis du har en høyresidig forstørrelse av skjoldbruskkjertelen og lider av overdreven gass eller oppblåsthet.

4 Ta 30C potens av homøopatisk medisin er kjent som Sepia hvis du lider av lav skjoldbrusk hormon og ofte føler deg kald eller lider av hyppige frysninger.