Hva er Medicare C?

August 31USA føderale helseforsikring program kalt Medicare, som er for seniorer og varig ufør, har fire karakteristiske deler - Del A, del B, del C og del D. del A er sykehusinnleggelse forsikring som gir hjelp til innleggelse omsorg i sykehus, dyktige sykepleie anlegg, og enkelte hjem helsetjenester og hospice tjenester. Del B betaler for legens honorar og medisinsk utstyr og tjenester som ikke dekkes av del A. Del D er reseptbelagte stoffet dekning. Del C er litt mer komplisert.

Typer Del C planer

Del C i Medicare-programmet kjent som Medicare Advantage, tilbyr ekstra helseforsikring fordeler til enkeltpersoner som deltok i del A og B av programmet. The Social Security Administration skiller typer Medicare Advantage planer i kategorier, og kan referere til hver i den offisielle litteraturen byrået problemer med initialer. Ifølge den føderale regjeringen, de fire mest vanlige er PPO for foretrukne leverandør organisasjon planer; HMO for helse vedlikehold organisasjon planer, også referert til som Medicare klarte omsorg planer; PFFS for private gebyr-for-service planer; og SNP for spesielle behov planer, også kjent som Medicare spesialitet planer.

Felles del C Planer Definert

En HMO plan gir generelt enrolleen en katalog deltakende sykehus og helsepersonell for å velge. Når en fastlege er valgt, dirigerer legen pasienten helsehjelp. En PPO er en pay-as-you-go plan. Helsepersonell som deltar i PPO nettverket vil ha faste avgifter for bestemte tjenester. Pasienten har en mulighet til å velge helsepersonell utenfor nettverket, men kan være ansvarlig for forskjellen, om noen, i avgifter fra settet gebyrene. PFFSs avvike fra andre Medicare del C planer i at mottaker kan velge hvilken som helst kvalifisert helsepersonell som godtar å ta Medicare. SNPs er utformet for å gi nødvendige tjenester til Medicare-kvalifiserte personer med alvorlige kroniske sykdommer, samt funksjonshemmede og institusjonaliserte personer.

Medicare del C Providers

Tilbydere av Medicare Advantage planer er private forsikringsselskaper opererer under avtalte føderale retningslinjer. Vanligvis forsikringsselskaper som tilbyr Del C planer gi forbrukerens del A og del B fordelene som en del av en pakke med dekning. Ifølge Social Security Administration, må Medicare Advantage planer tilby sammenlign del A og B dekning for alle ytelser og tjenester som den opprinnelige Medicare-programmet med unntak av hospice omsorg. For pasienter som trenger Hospices de opprinnelige Medicare forsikring spark i.

Andre Program Krav

Medicare litteratur slår fast at alle kvalifiserte enrollees vil bli utstyrt med dekning for akuttbehandling, uavhengig av hvorvidt pasienten har en del C plan. Videre fastsetter programmet som del C planene ikke anses supplerende dekning. Med andre ord, deler av planene som gjenspeiler deler A og B skal være identiske eller bedre enn den opprinnelige Medicare-programmet, med unntak som nevnt om hospice omsorg. Del C gir da ekstra dekning, for eksempel å betale for ekstra dager på sykehus.