Tips for å finne den beste helseforsikring

December 4

Helseforsikring er en av de viktigste typer forsikring for deg å ha fordi, i tillegg til å dekke normale utgifter til lege, det hjelper deg til å betale for akuttmedisinsk og dyre operasjoner gjennomsnittlig person ville ha problemer med å betale for noe annet. Når du vurderer en forsikring plan for deg selv og din familie, se etter noe som er en god blanding av kostnader og kvalitet.

Bestem deg for å dekke dine behov

Hva kan være bra for en person kan ikke være bra for en annen. Noen forsikringsselskaper og planer kan være utmerket for en bestemt behov, men ikke for andre. Ta dine spesifikke forhold i betraktning. Analysere hva du trenger, dekning du ønsker å ha, og hvordan du ønsker din familie til å bli beskyttet. Analyser mulige hendelser, som for eksempel muligheten for en sykdom eller mulighet for graviditet. Analysere hva slags dekning eksisterer i disse eller lignende situasjoner. Lag en liste over alle mulige dekning du ønsker å ha og eliminere noe du synes er unødvendig.

Finn selskaper som tilbyr dekning du trenger

Når du har laget en liste over de dekning du ønsker å ha, se etter alle forsikringsselskaper som er tilgjengelige i ditt område. Undersøke hva slags dekning de tilbyr, og hvor like de er til dekning du har oppført. Husk at du ikke kan være i stand til å finne alle dekning du har oppført, men finne de selskapene som tilbyr deg den mest lignende planer for hva du trenger. Lag en liste over de selskapene og de planene de tilbyr som passer dine behov.

sammenligne Selskaper

Når du har en liste over de selskapene og en plan som passer dine behov best, sammenligne dem med hverandre. Sammenligne hvilke selskaper som tilbyr deg mest fordeler og hvilke selskaper som har høyere egenandeler og høyere premie. Sammenligne de ulike selskapenes premier og fordelene du får fra å betale dem. På denne måten vil du være i stand til å finne et selskap og en plan med gode premier og god dekning. Ta prisen i betraktning, men ikke basere avgjørelsen strengt på pris: den dyreste politikk er ikke nødvendigvis den beste, og den billigste politikken kan ikke engang være verdt pengene du betaler for det. Vurdere hva du er villig til å betale for den dekningen du ønsker og trenger, og velge en plan som gir deg mest for pengene du betaler.

Sammenligne dekning du allerede har i andre typer forsikringer, som din bil forsikring eller hus forsikring. Hvis disse retningslinjene dekke medisinske kostnader for skader fra en bilulykke eller et hjem ulykke, kan det hende du ikke trenger å inkludere denne spesifikke dekning i helseforsikring.

Vurdere tilbydere forbundet med Plan

Vurdere valg av leger og sykehus du vil ha under hver plan. Hvis en bestemt plan begrenser valg av leger, kan du vurdere en annen med færre begrensninger. Vurder også bekvemmelighet. Noen forsikringsselskaper bare må du presentere et kort i deg legekontoret, mens andre krever at du sende inn skjemaer og sende dem inn.

Vær åpen for nye muligheter og være villig til å forhandle. Når du snakker med forsikringsselskapet representanter, viser at du vet hva du snakker om.

Andre tips til Finner Best Health Insurance

Spør venner om sine erfaringer med helse forsikringsselskaper og deres politikk. Finn ut hvor nyttig en bestemt politikk egentlig var for dem og hvor effektivt selskapet var i deres erfaringer.

Tenk også at forsikringsselskapene, de dekning de tilbyr og priser alle varierer fra stat til stat på grunn av statlige lover og lokale økonomiske situasjoner. Du kan finne at nøyaktig samme dekning i en stat har en helt annen pris fra en annen. For å finne ut informasjon om spesifikke forsikringsselskaper i staten, få tilgang til statens nettsted.

Ansette en megler for å hjelpe deg å avgjøre hvilken forsikring er det beste for deg er også et godt alternativ. Han vil være i stand til å håndtere juridiske termer du ikke kjenner, og foreslå en helseforsikring plan som passer dine behov best.

Til slutt, i å gjøre denne viktige avgjørelsen, ikke glem hva som er viktigst for deg. Hvis du er singel og unge, kanskje spare penger er din prioritet fremfor en dyr forsikring. Hvis du har en familie, kan deres sikkerhet og helse være første prioritet. Se på din personlige situasjon og gjøre vedtak basert på det.