Alternativer til helseforsikring

September 1

Alternativer til helseforsikring


Mens skyrocketing medisinske kostnader er fortsatt en bekymring, kanskje enda mer problematisk er prosentandelen av folk som går helt uten medisinsk dekning enten fordi premiene er for dyrt eller helseforsikring er rett og slett ikke tilgjengelig. Mens det er ingen perfekt alternativ til en god og billig helsevesenet plan, er det noen alternativer finnes. Kanskje den mest underappreciated tilnærming er å kutte ned på TV-tid, øke mosjon og spise et sunt kosthold. En sunn kropp er mindre sannsynlighet for å bli syk og trenger medisinsk intervensjon.

Medisinsk sparekontoer

Noen ganger kalles en helse sparekonto (HSA) eller en helse refusjon konto (HRA), er funksjonen av ordningen er i utgangspunktet den samme. Som en IRA, en medisinsk sparekonto (MSA) tillater en person å sette til side før skatt for å dekke medisinske utgifter. Foreløpig er den lovlige grensen på bidrag er 65 prosent av egenandelen. MSAS blir ofte brukt i forbindelse med høy egenandel forsikring, slik at de tillater deg å spare penger på premiene ved ikke å bære den dyrere, lav premie variasjon.

Rabatt Helse kort

Noen forhandlere, spesielt landsdekkende kjede franchiser som inkluderer et apotek i sitt spekter av tjenester, har begynt programmer som belaster en månedlig avgift i retur for rabatter på ofte brukte medisinske tjenester som tannlege, resepter og primærhelsetjenesten. Hvis du har en spesiell type omsorg du ofte trenger, gjør din forskning og finne en passende rabatt program. Det vil ikke få deg gratis helsetjenester, men rabattkort kan hjelpe mer enn du innser.

Regjeringer og farmasøytiske selskaper

Ring helse avdelinger på statlig og kommunalt nivå. De er ofte klar over lite omtalte programmer som kan hjelpe med alt fra primærhelsetjenesten til høye kostnader resepter. Ideelle organisasjoner som Healthwell.org hjelpe med betaling for spesifikke legemidler og betingelser. Et område på siste utvei som kanskje ikke våren umiddelbart til tankene er de farmasøytiske selskapene selv. Nesten alle av dem som produserer dyre medikamenter har også programmer for å hjelpe pasienter med få ressurser. Det er ingen garantier vil du bli funnet hensiktsmessig trengende, men hvis du virkelig trenger stoffet, det er verdt et skudd.

Walk-in klinikker

Walk-in og øyeblikkelig hjelp klinikker rundt om i landet er ofte bemannet av sykepleier utøvere og kan være bare halvparten av prisen av et tradisjonelt lege besøk eller gå til legevakten. Slike klinikker bringe kostnadene for grunnleggende helsetjenester innenfor økonomisk rekkevidde for mange uforsikrede mennesker. Disse utsalgs klinikker operere på en cash-bare grunnlag for pasienter uten helseforsikring.

Betale kontant

Selv tradisjonelle legekontorer og sykehus har en kontantrabatt, selv om du kanskje må spørre om det. Dyrere prosedyrer som kirurgi kan ofte bli satt på en betalingsplan med ingen interesse opptjening. Med stigende irritasjon og minkende refusjoner opplevd i fakturering offentlige programmer som Medicare og Medicaid, er legekontor opplever at de kommer ut på plussiden ved å diskontere tjenester for de som er villige til å betale kontant.