Liste over kontaktlinse Produsenter

February 8

Liste over kontaktlinse Produsenter


Kontaktlinser har forandret livet til millioner av synshemmede mennesker. De gir mennesker med muligheter og fleksibilitet som ikke er tilgjengelige med briller. Produsentene av kontaktlinser fortsette å skape nye tilpassede versjoner som gjør leve med mindre enn perfekt syn enklere. Enten du ønsker kontakt kan du erstatte daglig eller trenger spesialobjektiver, gjør en produsent hva den rette stilen av kontakter for deg.

Bausch & Lomb

Bausch & Lomb er en av eldste amerikanske selskapene fortsatt drift. Selskapet startet i 1853 i Rochester, New York. Starter ut som en liten optisk butikk, Bausch og Lomb nå sysselsetter nesten 11.000 ansatte med produkter i over 100 land. Bausch & Lomb produserer fem kontaktlinse merker: Purevision, SofLens, Optima, SilSoft og Boston. Disse merkene spenner fra silikon hydrogel linser til innskuddsfattige kontakter. De imøtekomme til de fleste typer synskorreksjon, slik som astigmatisme og bifokale. Det er enda et merke for barn og voksne som har hatt katarakt kirurgi (SilSoft).

CIBA Vision

CIBA Vision er den kontaktlinsedivisjonen i Novartis, og derfor har støtte og ressurser av en av de største helseselskapene i verden. Den ble etablert i 1980 og nå selger mer enn 1900 millioner objektiver i året. CIBA Vision produserer tre merker: Air Optix, Dailies og Fresh. Air Optix fokuserer på å opprettholde fuktigheten i øyet, samt motstand innskudd. CIBA Vision Dailies merkevaren tilbyr en endagslinse for standard øyne, bi-focals eller en astigmatisme. The Fresh merkevare er en linje av farge kontaktlinser.

Cooper

Cooper er en divisjon av CooperCompanies. ervervet i 2004 Cooper Ocular Sciences Inc., produsenten av Biomedic kontaktlinse serien. Cooper er den største produsenten av kontaktlinser for pasienter med astigmatisms. Sammen med Biomedic linje, de tilbyr fire familier av linser: Avaira, Biofinity, ClearSight og Proclear. Mellom disse familiene, kontaktlinser imøtekomme til å gi fuktighet og oksygen til øyet, samt linser for dem som trenger astigmatisme eller sfærisk korreksjon.

Johnson og Johnson

Starter i Buffalo, New York, i 1950, har Johnson og Johnson Vision Care Inc. vokst gjennom årene. De gikk inn i kontaktlinsen virksomhet i 1981 med kjøp av Frontier kontaktlinser og er nå kjent for sin linje av Acuvue kontaktlinser, som for eksempel Acuvue Oasys og Acuvue Advance. De Acuvue Soft disponibel kontaktlinser var verdens første disponibel myke kontaktlinser. De har også opprettet kontakter for astigmatisme samt bifokale linser. Den Acuvue merkevare har 13 kontaktlinse varianter.

Wesley Jessen

Wesley Jessen VisionCare, Inc. er en produsent av myke kontaktlinser. De ble kjøpt i 2001 av CIBA Vision og nå produserer sine kontaktlinjer i forbindelse med CIBA Vision. Wesley Jessen produserer Precision UV kontaktlinser samt Softmate linje. Precision UV kontakter blokkere opp til 90 prosent av skadelig UV-stråling. Wesley Jessen produserer også Freshlook Colors og ColorBlends for de som er interessert i å endre sin øyenfarge og Fresh ColorBlends Toric for de med en astigmatisme.