Ulempene ved Negative-Trykkgassmasker

March 13

Ulempene ved Negative-Trykkgassmasker


Et negativt trykk respirator er definert av Occupational Safety & Health Administration (OSHA) som en respirator hvis lufttrykket inne i ansiktsmasken er lavere enn lufttrykket utenfor respirator. Ulike typer åndedrettsvern brukes til å beskytte arbeidstakere, og den negative trykk respirator, som alle respiratorer, har sine fordeler og ulemper.

lekkasjer

Ifølge kjemikalier på arbeidsplassen, den største ulempen med et negativt trykk respirator er muligheten for en lekkasje. Når du arbeider rundt kjemikalier som avgir giftige gasser, er det svært viktig at respirator hindre all luft utenfra fra å nå arbeideren iført respirator. Hvis slangen har en sprekk, eller maske eller ansiktsmasken passer ikke helt riktig, kan brukeren inhalerer forurenset luft.

Størrelse

I tillegg til bruk for arbeidere i farlige forhold, er negativt trykk åndedrettsvern brukes som en ikke-invasiv måte å puste for pasienter som lider nevromuskulær eller brystveggen sykdom. Disse maskinene er kjent som jern lunger og tanker. En ulempe med denne type negativt trykk respirator er at pasienten ikke er i stand til å bevege seg rundt; han må holde seg inne i maskinen. En artikkel av Dr. Nicholas Hill og Dr. Naomi Kramer, refererer til størrelsen ulempe som en mangel på portabilitet.

Smerte / Sleep Apnea

Store negative trykk åndedrettsvern kan forårsake smerte for den enkelte fordi hun er begrenset til å ligge. Tanken eller jern lunge begrenser bevegelse, og dermed forårsaker smerte fra fort, restriktiv miljø. I tillegg kan dette miljøet forårsake eller forverre søvnapné, en pust lidelse som fører til en person til å slutte å puste mens sover, som dokumentert av legene. Hill og Kramer.