Psoriasis Kløe Hjem Utbedring

October 29

Psoriasis Kløe Hjem Utbedring


Skin er i en konstant tilstand av fornyelse. Hver celle i huden din lever i omtrent fire uker før de ble sloughed av og erstattes. For en person med psoriasis, flytter hud fornyelse prosessen raskere. Snarere enn å fullføre livssyklusen i fire uker, deres hudceller fornye i fire dager. Dette resulterer i et kløende opphoping av døde hudceller ofte referert til som plakk. De skjerpende røde flekker som danner som et resultat av en psoriasis blusse opp kan behandles med enkle hjelpemidler laget av produkter som finnes på kjøkkenet.

Sug

Fyll badekaret med varmt, heller enn varme, vann og bosette seg i for en suge. Lunkent vann er et naturlig middel for tørr, flassende hud. Velg unscented såper og sjampo formulert for sensitiv hud for å unngå ytterligere forverring. For å avlaste trangen til å klø, prøve å legge en halv kopp natron til vannet når du har vasket eller kaste i to kopper gammeldagse havre eller cornmeal. De alkaliske egenskaper av natron bidra til å nøytralisere pH-verdien av huden samtidig tilsetning av stivelse til badevannet bidrar til å berolige kløe ved å redusere overflate betennelse. Hvis det ikke ut til å hjelpe, prøve å legge en håndfull Epsom salter. Når krystallene oppløses i vannet, vil kjemikalier i saltet bidrar til å redusere svellingen av irritert vev.

fukte

Selv om du ikke har psoriasis, er det viktig å holde huden fuktig. Kloring kløende tørr hud kan føre til åpne sår, redusere hudens naturlige evne til å beskytte kroppen mot skadelige mikrober. For de med psoriasis, er det enda mer viktig som tørr hud er stiv og kan danne skala-lignende plakk som kan hindre bevegelse. For å forhindre dette, massere eventuelle berørte områder med varm olivenolje, vegetabilsk olje, majones eller enda kortere. Påfør fuktighetskrem rett etter dusjing og før du får kledd, og før du går å sove om natten.

Maske

For en effektiv fuktighetsgivende maske som kan brukes på alle deler av kroppen, kombinere en avocado, 1 spiseskje olivenolje og en spiseskje honning. Bland alle ingrediensene til de er godt blandet. Smøre et tykt lag med masken over noen tørre eller kløende områder av huden og la den tørke i en time. Skyll bort med kaldt vann og tørk med en lofri klut. Avokado og olivenolje fukte mens de antibakterielle egenskapene til honning hjelper huden til å helbrede. For å forsterke effekten av denne og alle andre kremer, dekker alle behandlede områder med plast plastfolie for å hindre overflate fordampning.