Oljer for arr behandling

June 18

Kroppens hud er et fantastisk organ. Det beskytter den interne driften av kroppen mot skader, sterke kjemikalier og giftstoffer. Arr er hudens rester etter helbredelse av noen form for traume mot huden. Folk vil arr på ulike måter, avhengig av hvor mye deres pigmentering. Mange arr vil helbrede eller svekkes over tid. Nye produkter, nye teknologier og noen gode gammeldagse hjem rettsmidler kan hjelpe fremskynde prosessen sammen.

retinoider

Kremer som inneholder retinoider er svært effektive i healing og falming nye arr. Retinoider vil bidra med nye arr som er fortsatt ny, betent og rød i fargen. De er ikke vellykket i behandling av eldre arr som har slått inn i en lilla nyanse.

Glycolic og L-Ascorbis Acid

Kremer og salver som inneholder glykol og l-askorbinsyre er ofte brukt til å behandle eldre arr som har slått hvit i fargen.

kamille Oil

Kamille olje brukes til å behandle friske og / eller eldre arr. Den kan påføres direkte på huden, og det er også funnet i lotions og kremer.

Emu Oil

Emu olje har en meget gunstig pH-verdi og kjemiske balansen som glatter huden. Av disse grunner og for dens evne til raskt å trenge inn i og absorberes i huden, er den effektiv ved behandling av arr.

Tee Tree Oil og Aloe Vera Oil

Tea tree olje sies å ødelegge bakterier under huden og forhindre skremmer. Aloe vera olje er ofte brukt til å behandle skremme spesielt fra brann, kutt og skrubbsår.

Hjem rettsmidler

Lavendel olje, honning mandelolje, kokosolje, rose hip kan alle brukes kjerneolje og hamp olje i visse kombinasjoner for å behandle mange små arr.