Hvordan slutte å røyke med Lozenges

October 8

Hvordan slutte å røyke med Lozenges


Nikotin lozenges er et verktøy som brukes av de som ønsker å slutte å røyke, men fortsatt trenger den kjemiske i sitt system for å bekjempe avhengighet. Halspastillene kommer i ulike styrker av nikotin målt i milligram - med den minste av halspastillene blir halvparten av et milligram - og de mest potente blir fire milligram. Brukere Ween seg ut av nikotin ved å bytte fra sigaretter til høye doserings pastiller, og deretter gradvis arbeider vei ned fra høy dosering pastiller til lave dose pastiller.

Bruksanvisning

1 Fjern alle sigaretter fra din husholdning og kjøretøy. Ta en 4 mg pastill i morgen, hvis en craving for en sigarett kommer i løpet av de første 30 minuttene av å våkne opp.

2 Ta en 2 mg pastill, hvis suget kommer etter de første 30 minuttene, men fortsatt i den første timen. Ikke bite pastill, eller svelge det hele. Flytt pastill rundt i munnen til den er oppløst.

3 Bruk pastiller i opptil to uker før du bytter til en lavere dose. Bytt til en 2 mg pastill, hvis du bruker en 4 mg - eller bytte fra en 2 mg til 0,5 mg pastill. Etter to uker på lavest mulig dose, forsøke å slutte å bruke pastiller helt. Bruk en 0,5 mg pastill med måte - ikke mer enn en gang hver to dager - for cravings.