Slik fjerner Ink fra fingrene

May 20

Blekk flekker, enten fra en eksploderende kulepenn eller en lekk skriverkassetten, kan være vanskelig å rengjøre. Dette gjelder spesielt når du får blekk på fingrene. Det er mange midler tilgjengelig for å hjelpe deg med denne oppgaven. Mange av disse metodene er effektive og billige. Den ene egenskap som alle løsninger har til felles er at de skal brukes så raskt som mulig etter ulykken. Når flekken har en sjanse til å sette, blir det mer vanskelig å fjerne.

Bruksanvisning

1 Bland natron og peroxide og bruke blandingen til fingrene. Bland nok peroxide inn i natron for å danne en lime. Rengjør forsiktig med klut eller tannbørste. Hvis blekk kommer av, fortsetter denne prosessen til alt blekket er fjernet, eller til resten er ugjennomtrengelig for denne løsningen.

2 Spread vegetabilsk olje, for eksempel solsikkeolje, på fingrene og la den i et par minutter. Oljen vil handle for å oppløse blekk og gjøre det enklere å tørke av med kluten. Skrubb med tannbørsten for ekstra rengjøring.

3 Fordyp fingrene i glass renere og skrubb med en tannbørste eller klut. Eller, påfør en liten mengde blekemiddel til huden din, eller bruke våtservietter som har blekemiddel lagt til dem.

Hint

  • Ikke skrubb så hardt at du skader huden din.
  • Kontroller at peroxide du bruker er ikke sterkere enn 3 prosent. Etiketten vil gi deg denne informasjonen. Sterkere konsentrasjoner kan være etsende og giftig ved innånding.