The Effects fargen har på Eyesight

February 28

The Effects fargen har på Eyesight


Farger kan føre til visuell tretthet, forklarer Colormatters.com. Hvis du har til å se på noe rødt hele dagen lang som er plassert på en hvit bakgrunn, går det å gjøre øynene dine veldig sliten. Når øynene er slitne du mister synsskarphet. Men hvis arbeidsflaten var en farge enn hvit, slik som dempet blågrønt, ville det øke den visuelle kompetanse. Color av et miljø må tas i betraktning for å beskytte øyet helse samt øke produktiviteten blant arbeidere og lindre trøtthet.

Hvordan Eyes Reagere på Color

Noen farger har en negativ effekt på synet samt forårsake hodepine og irritere øynene. På baksiden, noen farger er velkommen av øyet og resultere i bedre syn. Lys gul, for eksempel når det brukes i store søknader vil irritere øynene; selv om en mykere og lysere nyanse av gult kan være beroligende for øynene.

Farge kan føre til synshemming

Når feil farger brukes i et arbeidsmiljø, kan de føre til synsvansker, samt føre til ulykker skal skje. Farger blir brukt til å skape trygge og gode interiør som er skadefri. Når fargene er brukt på feil måte det motsatte kan skje, og redusere visuell persepsjon, endre din orientering og med skade synet ditt, bemerker Colorsmatter.com.

Farge kan beskytte din visjon

Når de riktige fargene er brukt i en bygning, de beskytter øynene mot belastning, øke og forbedre ansattes sikkerhet og orientering, redusere tretthet i øynene og kroppen tretthet, redusere menneskelige feil og øke effektiviteten, bemerker International Association of Color Consultants. Farge er kjent for å ha fysiologiske og psykologiske effekten og trenger seriøs vurdering når male en arbeidsplass.

The Color of Your Eyes

En persons faktiske øyenfarge kan ha noe å gjøre med synsskarphet. De personer som har lyse øyne en tendens til å være mer følsomme for lys fordi de har mindre pigment i iris. Pigmentet beskytter øyet mot sollys. I dag er det noen bevis for at øyenfarge har en effekt på synet. En studie gjort ved University of Louisville funnet ut at mørkere-eyed folk har bedre reaksjonstid enn lys-eyed individer. Studien fastslått at de med mørke øyne fare bedre på reaktive typen oppgaver enn de lys-eyed individer. En reaktiv oppgave er å treffe en ball eller boksing. Men lys-eyed folk gjorde det bedre når det kom til eget tempo oppgaver, for eksempel pitching en ball, spille golf og bowling.