Hvordan Sett på en Knee Stabilizer

August 25

Hvordan Sett på en Knee Stabilizer


Kneskader er vanlige skader som kan resultere fra sport, overvekt, fotturer, leddgikt eller andre helserelaterte spørsmål. I noen tilfeller kan en kneskade kreve kirurgi. I andre kan man bare trenger en støtte som vil bidra til å stabilisere kneet mens det gror. Disse støtter er billig og kan kjøpes fra de fleste stoff butikker. De er ofte laget av neopren eller en elastisk strikk, noe som bidrar til å holde kneet fra pronating for mye.

Bruksanvisning

1 Plasser kneet stabilisator på dårlig kne ved å trekke den opp over foten og leggen. Kontroller at stabilisatoren er fri for rynker. Plassere den på en slik måte at åpningen av stabilisatoren sitter på toppen av kneskålen. Med andre ord bør du være i stand til å se kneet cap gjennom hullet i støtte.

2 Ta midten troppen og pakk det rundt kneet. Bruk feste å feste den til kneet støtte kropp. Noen stabilisatorer har stropper; andre er bare elastisk og ikke trenger dem.

3 Ta den øvre og nedre stroppene og pakk dem rundt kneet supporter kroppen. Sørg for at kneet stabilisatoren ikke er pakket for tett rundt kneet. Du bør være i stand til å gå rundt og flytte komfortabelt uten hindring. Juster stroppene til du er komfortabel med passform.