CHIP Retningslinjer for Texas inntekt

August 3

CHIP Retningslinjer for Texas inntekt


Texas tar vare på barns helse for lavinntektsfamilier bosatt i staten. Barnas Health Insurance Program eller CHIP og Medicaid er de viktigste programmer tilgjengelig. CHIP gir helseforsikring for familier som ikke kan kvalifisere for Medicaid, men som ikke har råd til annet helseforsikring. Familiens inntekt er grunnlaget for innmelding og copayment for CHIP programmet. Kvalifikasjoner i 2010 krever at et barn være under 18 år, en amerikansk statsborger eller fast lovlig bosatt og en Texas bosatt.

Family of Two

En familie på to (voksne pluss barn) med en månedlig inntekt på $ 2429 eller årlig inntekt på $ 29 140 kan potensielt kvalifisere for CHIP forsikring for et barn. Vaksinasjoner og godt barnet besøk til legen er gratis med CHIP dekning som i 2010. Barn kan ha en 90-dagers ventetid før dekningen begynner etter forrige helseforsikring dekning, men unntak fra denne regelen show på CHIP Medicaid nettstedet.

Familie på tre

Tre i familien kan oppfylle CHIP kvalifikasjoner med inntekt under $ 3052 per måned, eller $ 36 620 per år. Påmeldingsavgifter for CHIP avhenge av familiens inntekt, men er mindre enn $ 50 hver år. Legebesøk og reseptbelagte legemidler er $ 3 til $ 10 hver, ifølge nettstedet i 2010. Du må søke om CHIP og fremlegge bevis for utgifter og inntekter til å kvalifisere seg for barns helse forsikring.

Familie på fire

Den høyeste inntekt for en familie på fire for å kvalifisere for CHIP er $ 3675 per måned, eller $ 44 100 per år. Til sammenligning kan en familie på fire gjør $ 1838 i måneden eller $ 22 050 i året for å kvalifisere for Medicaid.

Familie på fem

En familie på fem kan tjene $ 4299 månedlige eller $ 51 580 årlig, og kan fortsatt kvalifisere for CHIP forsikring for barna.

Familie på seks

Inntektsrammer for en familie på seks kan være så høyt som $ 4922 per måned eller $ 59 060 i året.

betraktninger

Alle som bor med et barn kan søke om CHIP i Texas. CHIP dekker preexisting forhold og psykiske problemer. Den tillater et utvalg av leger og dekker også tannpleie og synsundersøkelser. CHIP dekker spesielle helsebehov for barn også. CHIP Prenatal gir helsetjenester for gravide kvinner eller en aleneforelderfamilie gjøre $ 1805 eller mindre hver måned, eller $ 21 660 årlig. Perinatal dekning strekker seg 12 måneder, opprettholde mor og barn. The Texas Health Options nettsted har flere helseforsikring alternativer hvis du ikke kan kvalifisere for CHIP forsikring.