Fysioterapi øvelser med et hjemme Health Aide

May 11

Fysioterapi øvelser med et hjemme Health Aide


Hjem helse hjelpere innlemme fysioterapi øvelser i daglige rutiner når du arbeider med klienter og pasienter. For å forebygge skader, må musklene bevege seg, strekke og styrke, som alle bidrar til å redusere degenerasjon av muskler og ledd. Sørg for at ditt hjem helse aide, eller aide omsorg for familiemedlem, gir fysioterapi tjenester.

Armer og skuldre

I henhold til Stretching Handbook, er skulderen utsatt for skade på grunn av mangel på blodtilførsel. Skulder muskel tårer, spenninger og smerter er mest vanlig blant eldre på grunn av degenerasjon fra aldringsprosessen. Forebygge skader ved å strekke og styrke skulder og armer. Skuldre strekker, sittende eller stående, omfatter "skulder strekk", der en rett arm når over brystet og strekker deltamuskelen. Innlemme trapezius (toppen av skulderen) strekk, ved å plassere inni armen rett opp en vegg, med nok avstand til å føle en strekk i muskelen. En annen måte å strekke skuldrene og armene er å interlace fingrene bak ryggen, prøver å rette armene og trykk håndflatene sammen.

Rygg og nakke

Innlemme milde vendinger og strekninger, samt styrke øvelser for rygg og nakke. For å strekke og løsne ryggraden, sitter klienten høye i et solid og fast stol. Hold hoftene rett fram mens den høyre armen når rundt til baksiden venstre håndtaket på stolen. Pust inn og forlenge ryggraden, så puster og forsiktig fortsetter å vri. Gjenta på den andre siden. For å strekke ryggen, ligger klienten på magen med bena sammen og strukket rett. Klienten plasserer hendene ved siden av kroppen ved siden av brystkassen og presser opp mens du trekker skuldrene og skulderbladene tilbake. En annen tilbake stretching metode er cat-ku trening. På en hard overflate, posisjonerer kunden hennes kropp på alle fire, knær og hender. På inhalerer bue ryggen og ser opp, så puster, rundt ryggen, og ser ned.

Ben og ankler

Strekke leggmusklene, for eksempel hamstrings og kalver, ved hjelp av en lang belte eller tau og ligger flatt på ryggen. Strekk bena rett ut og vikle beltet rundt den høyre foten. Ta med benet rett opp, til muskel strekninger og hold i 30 sekunder til ett minutt. Slipp samme benet over hele kroppen og holde følge med åpne etappe opp til motsatt side og hold. Gjenta med venstre ben. For å strekke og styrke ankler, sitte høyt i en stol, løft høyre ben litt, og spore alfabetet med foten, store og små bokstaver. Gjenta med venstre fot. For å styrke leggmusklene, innlemme en øvelse ball inn rutiner. Plasser ballen mot veggen, og sett den tilbake mot ballen. Plasser føttene skulder bredde hverandre, lener ryggen mot ballen, og sakte knebøy ned til lårene er parallelle med bakken. Hold og gjenta flere ganger.