Hvordan bli kvitt en dårlig tørrhoste

August 1

Har du noen gang vært i et viktig forretningsmøte, en gudstjeneste, et stille bibliotek eller sitte på et fly når du eller noen i nærheten erfaringer en tørr, griner hoste? Ingenting kan være mer irriterende eller pinlig enn uønsket oppmerksomhet tiltrukket av en vedvarende hoste som du bare ikke kan kontrollere. Med hoste problemer, er det alltid viktig å sjekke med en medisinsk ekspert for å utelukke allergier, astma eller en virusinfeksjon. Spør legen din om en medisin du tar kan være årsaken til tørr hoste. Å få legehjelp er riktig løpet av handlingen, men det finnes også en rekke behandlinger som du kan prøve en gang mens du venter på timen din.

Bruksanvisning

1 Sjekk ditt miljø. Hvis det er mulig, redusere støv. En god huset rengjøring vil redusere støv, som kan forverre en hoste. Unngå kjemikalier i hjemmet eller arbeidsplassen når det er mulig. Vurder å bruke "grønnere" naturlige produkter i stedet for sterke kjemiske produkter. Hold deg unna røyk. Slutte å røyke og unngå steder hvor tobakksrøyk er til stede. Vedovner og peiser som ikke er riktig ventilerte er beryktet for å bringe på hoste. Noen ganger bare å komme bort fra disse irritanter vil løse problemet.

2 Tenk hjem rettsmidler. Varm te eller varm melk med honning kan roe en irritert hals. Suge eller tygge på peppermynte candies eller sitrondråper. Tygg på et stykke fersk, skrelt ingefær.

3 Ta en lang varm dusj og puste inn dampen, eller legge til en luftfukter til ditt hjem. Tørr luft kan gjøre tørr hoste verre.

4 Breath saltvann damp. Kok og nøye puste damp av saltet vann. Noen mennesker i østeuropeiske land sverger ved inhalasjon av damp fra en naturlig saltvannsoppløsning. Den saltlake damp sies å lindre mange luftveiene og hoste problemer.

5 Drikk mye væske, særlig vann. Legge til et par teskjeer sitronsaft eller eple cider eddik i vannet kan hjelpe.

6 Prøv Vicks VapoRub på undersiden av føttene. Mange synes absorpsjon reduserer hoste symptomer.

7 Hold en tilførsel av over-the-counter hoste drops eller halspastiller til pop i munnen helst en irriterende tørrhoste fører til problemer.

Hint

  • Hvis du har en vedvarende hoste, sjekk med en lege for å sikre at du ikke har en alvorlig luftveisinfeksjon.