Hvordan bruke tranebær til å forebygge kreft

February 15

Hvordan bruke tranebær til å forebygge kreft


Den potensielle positive effekten av tranebær kosttilskudd og juice for å forebygge kreft er spennende for de med en familie historie av kreft - og til de som ønsker å gjøre alt mulig for å redusere sjansene for en kreftdiagnose. Studier er fortsatt blir gjennomført for å fastslå om inntak tyttebær vil redusere kreftrisiko. Men det er etablert andre helsemessige fordeler for tyttebær, så å legge dem til din diett i noen form kan ikke skade.

Bruksanvisning

1 Se på de rapporterte effektene av proantocyanidiner på tumorceller. Forskning har vist at vekst i tumorceller, slik som i leukemi, er tykktarm og lungevev hemmet av proantocyanidiner i tranebærjuice. De friske celler ble ikke påvirket.

2 Bruk hele tyttebær for den beste muligheten for beskyttelse mot kreftformer som brystkreft og kreft i hjernen. Massen (det som er igjen etter all saften er presset ut) har den høyeste konsentrasjonen av potensielle kreft-bekjempelse ingredienser.

3 Tenk på studier som viser 250 mg. av tranebær massen ekstraktet hemmet veksten av østrogenavhengig brystcancerceller med så mye som 50 prosent. Lignende studier indikerer 10 mg. av ekstrakt hemmet vekst på opp til 50 prosent av androgen-avhengig prostata kreftceller.

4 Sett tørket tyttebær i salat som et mulig middel for å forebygge kreft. De fytonæringsstoffer i tyttebær er rapportert å handle ved å forårsake kreft celler til å stoppe replikere.

5 Bruk tranebærjuice å forbedre behandling med kjemoterapi for kreft. Forskere finner at behandling av kreft eggstokkreft celler med tranebærjuice før eksponering for kjemoterapi vil øke effektiviteten av kjemoterapi med så mye som seks ganger. Tyttebær kan betraktelig redusere mengden av kjemoterapi er nødvendig for å utrydde eggstokkreft.

6 forvente ved bruk av tranebærjuice for å øke immunsystemet. Ved behandling av kreft, immunsystemet vanligvis alvorlig påvirket. Den høye antioksidant komponenten av tyttebær anses å være effektive i å beskytte immunsystemet.

Hint

  • Hvis du har blitt diagnostisert med alle typer kreft, spør legen din om muligheten for å delta i kliniske studier som vurderer tranebærjuice eller kosttilskudd som en del av behandlingsopplegget. Mer forskning er nødvendig på denne potensielt svært vellykket kreft forebyggende.
  • Bruken av tranebær støtte for å forhindre eller kurere kreft har ikke blitt bevist, men dens rolle i å bidra til mobil helse er betydelig. Alltid diskutere muligheten til å legge tyttebær til behandlingsregime med helsepersonell.