Hvordan lage en virtuell modell av kroppen min Målinger

August 16

Hvordan lage en virtuell modell av kroppen min Målinger


Virtual teknologi gir dagens underholdning til livet. Mens vanligvis forbindes med videospill og filmer, kan digital kunst også tjene som et motiverende verktøy for vekttap eller som en online shopping hjelpemiddel. Ved å opprette en virtuell modell av kroppen målinger og funksjoner, kan du tydelig se hva som endrer klær eller utseende kan se ut. Å gjøre en virtuell modell nettet tar bare noen minutter, og er vanligvis gratis. Hvis du er nysgjerrig på å se deg selv i et nytt antrekk eller på en ny vekt, virtuelle modellene gir en morsom måte å visualisere slike endringer.

Bruksanvisning

1 Avlegg et besøk til My Virtual Model nettsted for å skape en realistisk 3D-modell med din høyde, vekt, kroppstype og andre fysiske egenskaper. Modellen kan prøve på virtuelle klær fra ulike nettbutikker, eller du kan bruke My Virtual Model vekttap simulator for å se din modell på et større eller mindre vekt. Du må registrere seg med en gyldig e-postadresse for å bruke My Virtual Model, men registreringen er gratis.

2 Se et ekte bilde av deg selv på en annen vekt med vekt Mirror. Vekt Mirror tar virtuell vekt simulering til neste nivå ved å tillate brukere å lage en motiverende modell fra sitt eget bilde. For å bruke verktøyet, bare logge seg på Weight Mirror nettside, laste opp en full-body bilde av deg selv, gå inn din høyde og vekt målinger og velge hvor mye vekt du ønsker å vinne eller tape. Når du er ferdig, vil du se en virtuell simulering av hva du vil se ut på en bestemt vekt.

3 Sjekk ut den virtuelle modellen spill for tenåringer, arrangert av gurl, for å lage en 3D-modell med mer ungdommelig funksjoner og klær. Spillene bruker My Virtual Model teknologi, slik at de fungerer på samme måte som den opprinnelige, men inkluderer opsjoner spesielt for tenåringer og unge voksne. gurl tilbyr en rekke virtuelle modellen spill for flere forskjellige anledninger, inkludert sommer, back-to-school og prom. Som med My Virtual Model, er registrering nødvendig å lage modeller med Gurl.