Utskrivbare Vekttap tips

July 6

Å miste vekt er en vanskelig oppgave, men hvis det er én ting som kan hjelpe, er det å skrive ut viktig informasjon, for eksempel tips og skjemaer for å spore din fremgang. Det er én ting å lese på Internett eller i en bok hva du bør gjøre, men når du har en papirkopi som er lett tilgjengelig, kan du se tilbake til det når det er nødvendig. Legge ut utskriftene kan også tjene som en konstant påminnelse.

Utskriftsvennlig Vekttap Journals

Ett skritt folk ofte savner på sin vekt-tap reisen er å holde styr på hva de spiser. Skrive på skrap papir er ikke effektiv. Du må holde alle notatene sammen for å kartlegge utviklingen over dager, uker og måneder.

Det er der det utskrivbare vekttap journal kommer i hendig. Du finner dem på Internett og skrive ut gratis. De har godt organisert oppsett som lar deg spore matinntaket.

Utskrivbare Vekttap Charts

Det er mange forskjellige utskrivbare vekttap diagrammer. Hvis du bare prøver å gå ned i vekt for en sunnere livsstil, kan du finne enkle seg.

Men hvis du holder styr på salt, sukker, fett og andre elementer i kostholdet ditt, er det også utskrivbare diagrammer for dem. Du kan få en med alle tre, eller bare enkeltkomponenter.

Utskrivbare Vekttap dietter

En utskrift kan spesifisere de anbefalte matvarer for kostholdet ditt, gjør for enkel referanse.

Dietter kan omfatte alt fra 1500-kalori diett planer om å avgiftning dietter til lav-fett måltid planer. For disse diettene, vil du også finne anmeldelser og tips til at du kan skrive ut fra Internett.