Thermogenic Energi og kosthold

March 20

Små endringer i livsstilen din - for eksempel å spise riktig mat - kan legge opp til store forandringer i kroppen. Utnyttelse begrepet thermogenics i kosten kan gi deg ekstra kant som kan hjelpe deg å miste de siste par pounds av vekt raskere.

thermogenics

Som du kan gjette fra forstavelsen "thermo" thermogenics innebærer varme. Mer spesifikt, thermogenics - hjelper kroppen forbrenne flere kalorier gjennom liten økning i kroppstemperatur og stoffskifte - eller en thermogenic mat. Disse økningene er utrolig små i omfang, men de kan samle seg til store økninger i forbrente kalorier per dag.

Kosthold

Konseptet med å bruke thermogenics å styrke dine slanking innsats dreier seg om forbruk av bestemte matvarer som har vist seg å positivt påvirke temperatur og metabolisme. Generelt er protein den mest thermogenic nærings - kroppen din expends mer kalorier for å fordøye et gram protein enn det gjør å fordøye et gram av enten fett eller karbohydrater.

Foods

Bortsett fra protein, er det spesifikke matvarer som har thermogenic egenskaper. Grønn te har vist seg å øke forbrenningen, sammen med mat som selleri, kål, brokkoli og sitron. Mens grønn te fart på stoffskiftet gjennom sitt EGCG innhold (et kjemisk naturlig tilstede i grønn te), andre matvarer (se Ressurser) oppnå målet ved effektivt å koste mer kalorier å fordøye enn de gir. Dermed spiser disse matvarene gir kroppen din faktisk brenner flere kalorier.

fordeler

Den primære fordelen til forbruker thermogenic matvarer er vekttap utover det beløpet du ellers ville forvente å se for den valgte kalorinivå. Utover dette, men forbruket av thermogenic matvarer kan bidra til å holde stoffskiftet høyt mens slanking. Som metabolske nedgangen er en av de viktigste ulempene til lengre perioder med slanking, kan utnyttelse av thermogenics bidra til å lindre dette potensialet fallgruve.

ulempene

Den primære ulempen med thermogenics er at enkelte individer vil begynne å bruke thermogenic matvarer som en krykke, bruker dem mye og besatt i håp om å nå sine dieting mål på et urealistisk tempo. En annen ulempe å thermogenics er at enkeltpersoner og til tenke at thermogenics kan gjøre opp eller balansere ut ellers fattige kosten valg. Hvis du unngå disse to feil, men kan thermogenic matvarer styrke din slanking innsats til en rimelig grad.