Herbal kilder til kalsium

June 19

Herbal kilder til kalsium


Kalsium er den viktigste mineralet i kroppen, ifølge National Institutes of Health Office of Kosttilskudd. Mens 99 prosent av kroppens kalsium lagres i bein og tenner for å opprettholde sin styrke, er de resterende en prosent brukes til andre viktige kroppsfunksjoner. Kalsium er nødvendig for å hjelpe muskler og blodkar kontrakt og utvide seg, for å hjelpe til sekresjon av hormoner og enzymer, og for å sende beskjeder gjennom nervesystemet. Mens en overflod av kalsium-rik mat kilder eksisterer, mange planter og urter inneholder også naturlige konsentrasjoner av mineralet. Mange kalsiumrike urter kan bli funnet i hagen din eller til og med plantet i hagen din.

burdock Root

Den burdock anlegget er et ugress funnet over hele verden. Grov, hjerteformede blader vike for stikkende blomst hoder, eller grader, noe som lett henger seg fast stoff. Selv om ikke så populær i den vestlige sivilisasjon, er roten av burdock plante mye høstet. Roten har en mildt søt ennå bitter smak og inneholder 61,2 mg kalsium for hver 125 g. Den kalsium i burdock rot bidrar til å rense blodet og balansere ut hormoner.

løvetann

Løvetann, de pesky ugress vokser frodig i hagen din, er en stor kilde til kalsium. Faktisk, 1 oz. av løvetann faktisk har mer kalsium en unse av melk. Det er de spisse blader og stilker som holder alle kalsium, ikke de buskete gule hoder. Anbud knopper spirende opp i løpet av våren er det best å spise. Som sesongen skrider frem og sommeren kommer, blir løvetann stadig mer bitter. Når plukke løvetann i naturen med den hensikt å spise dem, er det viktig å vite om eventuelle kjemikalier er sprayet i nærområdet. Ett hundre gram løvetann inneholder 187 mg kalsium. Kalsium fra løvetann bidrar til å fremme flyten av blod gjennom vener og arterier.

Lemongrass

Native til den sørlige delen av India, er sitrongress en plante som vokser i bunter av lange, kursbladene. Selv om det ikke er relatert til sitron, anlegget har en sterk sitrus lukt og smak. På grunn av dette, er sitrongress en populær ingrediens i matretter over hele verden, hovedsakelig i Sørøst-Asia. Lemongrass kan hakkes og servert rå eller tørket og malt til en urte pulver. Ett hundre gram sitrongress inneholder 65 mg kalsium. Den kalsium i anlegget bidrar til å kontrollere hjerterytmen og blodtrykket.