Antibiotika for Sinus smerte

July 29

Sinus smerte kan være det første tegnet på at en infeksjon har begynt. Bihulene er en veldig følsom hulrom bak nesen og øynene som bidrar til å hindre utenlandske luftbårne gjenstander kommer inn i lungene. Bihulene kan bli irritert og betent fra forkjølelse, allergi eller et svekket immunsystem. Når bihulene er opphisset, de produserer overflødig slim, forårsaker alvorlig lunger. Hvis lunger vedvarer i flere dager, kan en infeksjon bosette seg i. Når bihulene blir smittet, er antibiotika for å drepe infeksjonen.

fakta

Sinus smerte er et resultat av hovne sinus membraner som trykke med ulike organer i hodet. Mange mennesker opplever smerter i øyne, tenner, hals eller øre. Smertestillende midler kan bidra til å redusere smerte, men med mindre infeksjonen er behandlet, vil smertene vedvarer og kan føre til større komplikasjoner.

Hensikt

Formålet med å ta antibiotika for sinus smerte er å rydde opp infeksjonen, som forårsaker smertene. Antibiotika er ansett for å være selektiv gift som med hensikt dreper alle bakterier i kroppen. Mens drepe alle bakterier i kroppen er ikke den beste tilnærmingen for dagliglivet, for en infeksjon, kan dette være det eneste valget. Antibiotika dreper både gode og dårlige bakterier, og dermed drepe infeksjonen. Når infeksjonen er borte, vil sinus hulrom tilbake til sin normale størrelse og funksjon.

Tidsramme

Den typiske tidsramme for antibiotikabehandling for en bihulebetennelse er 10 til 14 dager, men det er ikke uvanlig for en resept for å ringe etter 14 til 21 dager, avhengig av legens anbefaling. Symptomene på bihulebetennelse vil gå bort i løpet av de første tre til fire dager med et antibiotikum regime, men den enkelte må ta medisiner for helheten av resept for å sikre fullstendig fjerning av infeksjonen.

typer

Ifølge www.medicinenet.com, er amoxicillin den første typen av antibiotika som brukes til behandling av sinus smerte forårsaket av en bihulebetennelse. Hvis pasienten har utviklet en immunitet mot Amoxicillin, kan en lege anbefaler penicillin eller cefaclor. Andre antibiotika som brukes til å kurere en bihulebetennelse er loracarbef, klaritromycin, azitromycin og trimetoprim. Legen vil kunne bestemme den beste medisinen for din situasjon basert på din alder, andre medisinske tilstander og alvorlighetsgraden av infeksjonen.

betraktninger

Hvis bihulebetennelse er forårsaket av et virus, vil antibiotika være ineffektiv. Antibiotika bare bekjempe bakterier og vil ikke skade virus. Et virus må arbeide seg ut av systemet uten bruk av medisiner. Noen mennesker er allergiske mot antibiotika og kan oppleve alvorlige bivirkninger som elveblest, hovne kjertler, besvimelse og svimmelhet. Hvis det ikke er bedring av sinus smerte i løpet av de første syv dagene av å ta et antibiotikum, bør du oppsøke lege, som din tilstand kan være mer komplisert.