Hvordan bruke diett for å forebygge anfall

September 15

Bruk ketogen diett, en diett utviklet for epilepsipasienter. Denne dietten er høy i fett og lite karbohydrater. Det er viktig at du holder kontakten med en ernæringsfysiolog i løpet av å bruke denne dietten for å sikre at du får nok næring. Voksne kan bruke denne dietten også, men de fleste av studiene er utført på barn. Over 50 prosent av barna som prøver denne dietten se en reduksjon i mengden av beslag de hadde.

Bruksanvisning

1 Få innlagt på et sykehus. Dietten begynner på sykehuset som pasienten faster i 24 timer på væske bare. Dietten begynner på sykehuset i tilfelle noen anfall i løpet av den tiden. De sier fasting er ikke nødvendig for diett for å jobbe, men at det hastigheter opp den tiden det tar for den å arbeide.

2 Sakte innføre ketogen diett forholdet. Dette forhold er mengden av fett i forhold til mengden av karbohydrat og protein gram kombinert. De fleste pasienter er på en 3: 1-forhold. Etter noen dager kan du gå hjem og fortsette å bruke kosten.

3 mate barnet fet mat som mayo, smør, kremfløte eller peanøttsmør. Begrens brød, pasta, frukt og grønnsaker. Alle matvarer må måles. Dette er en streng diett som du ikke har frihet til å avvike fra. Dette kan ta mye tid, og du kan ha til å holde nær kontakt med ernæringsfysiolog. Du trenger en guidebok til følge.

4 Ta et vitamin og mineraltilskudd. Mange leger vil ikke enige om å gjøre denne dietten med deg fordi det ikke er et sunt kosthold. Likevel har det vært svært vellykkede redusere anfall. Du må sørge for at du tar et vitamin og mineraltilskudd mens du er på denne dietten.

Hint

  • Pasientene får rutinemessig blodprøver for å sikre at det er ingen ytterligere medisinske problemer.
  • Pass på at du ikke går av dietten for enda ett måltid. Går for enda en måltid kan gjøre det mer sannsynlig at du vil få anfall.
  • Det er noen bivirkninger forbundet med denne dietten som du bør være klar over. De inkluderer nyrestein, høyt kolesterol, dehydrering, forstoppelse, redusert vekst eller vektøkning, benbrudd og tretthet i begynnelsen.