Hvordan å gjøre en Metabolsk Cleanse

January 9

Metabolsk Cleanse er en type kosttilskudd produsert av Douglas Labs. Produktet er ment å gi brukeren en mulighet til å avgifte sitt system for å forbedre sin ernæringsmessige helse. Den inneholder L-glutamin og FOS, ingredienser som kan brukes for å rense ut mage-tarmkanalen. Hvis du vurderer å bruke Metabolsk Cleanse, først diskutere produktet med legen din. Også huske på at ingen av helsepåstander etter Metabolsk Cleanse har blitt evaluert av FDA.

Bruksanvisning

1 Kjøp Metabolsk rens fra et kosttilskudd forhandler. Du kan sjekke på utsalgssteder som GNC eller handle for produktet på nettet. Et eksempel på en web-butikk som fører Metabolsk Cleanse er Naturamart.

2 Plan å detox med Metabolsk rens for en tre-ukers periode. I løpet av denne tiden, kan det være lurt å vurdere å fjerne kjente allergener, for eksempel nøtter, melk og hvete.

3 Legg en scoop av Metabolsk Cleanse til 8 oz. av væske. Blande pulveret med vann eller en ikke-kullsyreholdig drikke. Planlegg å konsumere Metabolsk Cleanse en til to ganger daglig i løpet av tre-ukers detox.

4 Øk vanninntaket mens du bruker Metabolsk rens. Drikk minst seks til åtte glass vann om dagen.

5 Vurdere å ta avgiftning kapsler når du bruker Metabolsk rens. For tre uker detox, anbefaler Douglas Labs også at du bruker sin linje av detox kapsler. Den første uken, vil du ta en kapsel av Ultra-D Tox før hvert måltid. Bruk en tablett av Livdetox den andre uken med hvert måltid og det samme dose med De-Mer-Tox for tredje uke.