Fordelene med Vemma

October 24

Fordelene med Vemma


Vemma --- et akronym for vitaminer viktige mineraler Mangostan og Aloe --- skilte med et bredt spekter av helsemessige egenskaper, støttet av dobbelt-blind, placebo-kontrollerte kliniske studier utført av Brunswick Laboratories i Norton, MA. Den flytende vitamin og mineral supplement bærer en høy ORAC verdi, som står for Oxygen Radical Absorbance Capacity. Ronald Prior, forskeren som bidro til å skape ORAC test, anbefaler at du spiser minst 3500 ORAC enheter daglig for optimal helse. Vemma inneholder 115.000 ORAC enheter.

immune Booster

En uavhengig, dobbeltblind, placebokontrollert studie utført av Brunswick Labs i Norton, Massachusetts., Viste at personer som drikker Vemma viste en signifikant forbedring i immunforsvar. En aktiv forbindelse i aloe, kalt Acemannan, er et immunstimulerende.

Cancer Fighter

Ifølge National Cancer Institute, kan oksidativt stress i hele kroppen føre til frie radikaler som forårsaker kreft. Vemma inneholder 12 hele spektrum vitaminer, inkludert betakaroten, vitamin C, vitamin D3, og B-vitaminer 1, 2, 3, 6 og 12, og nok antioksidant effekt for å redusere oksidasjon i kroppen din. Noen ingredienser inkluderer mangostan, aloe vera og økologisk grønn te blanding. Begrepet hele spektret refererer til å gi kroppen din med alle de essensielle næringsstoffene den trenger i riktige mengder.

reduserer betennelser

Ifølge Brunswick Labs studien, og rapporterte i august 2009 utgaven av Journal of Medicinal Food, kan betennelse i kroppen din være svært farlig. Når blodårer og vev blir betent, er blodtrykket stiger og risikoen for hjerteinfarkt og sykdom økt. Betennelse i leddene kan også føre til smertefull leddgikt. Et protein som kalles C-reaktivt protein som er til stede når inflammasjon er tilstede, og dette spesielt protein er redusert med forbruk av Vemma.

biotilgjengeligheten

Biotilgjengelighet refererer til hastigheten og graden til hvilken den aktive bestanddel i en bestemt formel er absorbert inn i kroppen. Brunswick Labs gjennomførte en 24-timers test for å se hvordan biotilgjengelig Vemma egentlig er. Blodprøver ble tatt, så fagene ble gitt enten en Vemma drink, eller placebo. Etter 24 timer ble blodprøver tatt igjen, og viste den høye biotilgjengelighet av Vemma. Tolv hele spekteret vitaminer og 65 viktige mineraler som finnes i Vemma ble absorbert inn i fagenes bloodstreams innenfor det 24-timers periode.

xantoner

Xantoner er en biologisk aktiv plante fenol funnet i høyeste overflod i mangostanfrukten. Forbruket av xantoner kan hjelpe deg med allergi, infeksjoner, hudproblemer, betennelser, kolesterol og tretthet, ifølge xanthonesresearch.com.