Hva er behandlingen for Krabber og skabb?

October 22

Krabber, eller kjønnshår lus, er parasitter som får næring fra menneskelig blod. Et angrep av kjønnshår lus kan lett oppstå etter at du har sex med noen som har pthiriasis (krabber). Kjønnshår lus liker å leve i lysken av kroppen. De kan også bli funnet i håret rundt øyne, munn og brystet (menn), og i armhulene.

Skabb er en hudsykdom som er forårsaket når en mitcalled de skabbmidd var. hominis gjør seg under huden på et menneske. De resulterende symptomer på en infisert av disse midd er et utslett med papler eller pustler og ekstrem kløe. De områder av kroppen hvor skabb midd vanligvis finnes er håndledd, albue, penis, bryst, skulderbladene og området mellom fingrene.

Klær, sengetøy og håndklær

Å behandle krabber og skabb, først fjerne alle klær, sengetøy og håndklær kan de har kommet i kontakt med. Vask disse elementene i varmt vann og tørk dem i en tørketrommel for ikke mindre enn 20 minutter, eller la dem lufttørke i solen, eller stryke dem med et varmt strykejern mens de ennå er våt, eller holde dem tett forseglet i en plastpose bag i fire uker for å drepe de krabber eller skabb.

Hair Combs og børster

Fordyp alle hår kammer og børster i teknisk sprit i 60 minutter. Alternativt, suge dem i en sjampo laget for å drepe lus; etter 60 minutter, skyll dem i varmt vann.

Renslighet

Sett på nyvaskede klær minst en gang i uken for å bli kvitt krabber og skabb, som den vanlige praksisen med personlig renslighet i betydelig grad kan bidra til å sette en stopper for krabbe eller skabb infestation.

medisinering

Bruk en pediculicide som har blitt gitt til deg av legen din for å drepe krabber, eller bruke en scabicide henhold til de trykte retninger.

Vipper og bryn

Fjern lus fra øyevipper og bryn med neglene eller med en kam utviklet for å fjerne nits - eller bruke en resept oftalmisk petrolatum salve som anvist.

Husholdningsprodukter

Bruk en støvsuger til å suge opp lus fra puter, møbeltrekk, madrasser, tepper, gulv og andre områder hvor midd er funnet.