Bipolar depresjon behandlinger

June 2

Bipolar depresjon behandlinger


Bipolar depresjon er en alvorlig depresjon herdet med maniske episoder. I motsetning til de fleste depresjoner, er bipolar lidelse ikke bare følelser basert; snarere en kjemisk ubalanse i hjernen påvirker følelser og atferd av berørte pasienter. Mens leger arbeider med å utvikle nye behandlinger for bipolar depresjon, flere alternativer er tilgjengelig for øyeblikket, fra standard til mer homeopatisk.

mental Therapy

Som den første løpet av handlingen, hvis du har bipolar depresjon vil du bli henvist til en psykisk helse rådgiver eller psykolog. I terapi pasienter lære om bipolar lidelse, og blir undervist mestringsteknikker. Du og terapeuten vil arbeide sammen for å spore flo og fjære i uorden. Dette bidrar til å finne ut om det finnes mønstre eller triggere knyttet til enten maniske eller depressive svingninger. Finne et mønster kan bidra til å forebygge fremtidige episoder, og vil noen ganger føre til fullstendig gjenoppretting.

medisinering

Bipolar depresjon er et resultat av en kjemisk problem i hjernen. Av denne grunn bipolar depresjon, mer enn mange andre store depresjoner, er godt forvaltet med medisinering. Flere typer medisiner er i bruk: stemningsstabiliserende å hindre humørsvingninger, antidepressiva for å avverge depressive lows og antipsykotika for å forebygge maniske høyder.

elektrokonvulsiv terapi

Selv om sjeldne, noen leger fortsatt stole på elektrokonvulsiv terapi (ECT) for å forsterke måten kjemikalier i hjernen fungerer. ECT innebærer å sende kraftige elektriske bølger gjennom hjernen for å indusere en liten anfall. Ifølge Mayo Clinic, kan ECT brukes til å behandle alvorlig depresjon med selvmordstanker eller maniske episoder som ikke responderer på medisinen.

kosttilskudd

Ettersom flere folk er diagnostisert med bipolar depresjon er det en økende rop om naturlige behandlinger. Noen mennesker har funnet grad av suksess med kosttilskudd. Depresjonen og Bipolar Support Alliance rapporterer at omega-3 fettsyrer, johannesurt og SAM-e er blant de mest lovende kosttilskudd som har vist en viss bedring av symptomer i kliniske tester.

livsstil

Ofte terapi fører de med bipolar depresjon til å søke behandling gjennom livsstilsendringer. Begrensende spenning kan være en viktig del av behandlingen av bipolar forstyrrelse. Stress kan reduseres ved å få mosjon, snakke med en empatisk venn og få en god natts søvn. Det er også tenkt at generelle helse fører til god psykisk helse. Derfor, sammen med å redusere stress bør du ta ekstra skritt for å spise et sunt og balansert kosthold.