Consumer Health Care Resources

August 11

Consumer Health Care Resources


Forbrukerne i USA kan ha en rekke spørsmål om helsevesenet. De kan ha problemer med å bestemme hvilken lege eller helsevesen anlegget i bruk, lurer på hvordan å rapportere en bekymring eller kvalitetsproblem eller trenger hjelp til å få økonomisk bistand. Heldigvis en rekke organisasjoner og programmer er tilgjengelig for å hjelpe dem med å få de svarene de trenger.

Forbruker-relaterte ressurser

Den ideelle Senter for medisinsk Forbrukerne arbeider for å være en talsmann for pasientene. Dens grunnleggende funksjon er å gi medisinsk informasjon, og oppfordrer pasienter til å stille spørsmål og utforske medisinske løsninger med sine leger. Senteret publiserer artikler, tidsskrifter og annen medisinsk informasjon på sin hjemmeside for forbrukere uten kostnad. The Consumer Health Information Corp., Citizens for Health og Klargjort Pasient Coalition er også tilgjengelig for å bistå helsevesenet forbrukere med generelle spørsmål og bekymringer.

Pasientsikkerhet og kvalitet ressurser

Den felles kommisjon, en selvstendig ideell organisasjon, godkjenner og sertifiserer amerikanske helsevesenet organisasjoner og program. Nationwide, er en felles kommisjon akkreditering eller sertifisering anerkjent som et tegn på kvalitet helsetjenester. For forbrukerne, gir felles kommisjon informasjon om akkreditert og sertifisert fasiliteter samt en stikkontakt for å rapportere kvalitet eller pasientsikkerhet bekymringer. Dessuten kan forbrukerne har apparatet tilgjengelige i hjemstaten som tilbyr lignende tjenester, som for eksempel Agency for Health Care Administration i Florida.

Lege og sykehus Gjennomgang Resources

HealthGrades gir helsevesenet rangeringer og profiler av leger, sykehus, polikliniske medisinske fasiliteter, sykehjem og andre helseinstitusjoner for å hjelpe forbrukerne ta en avgjørelse om sine helsebehov. HealthGrades tilbyr mye av sin informasjon uten kostnad for forbrukerne, men krever betaling for spesialiserte eller spesifikke data. Andre selskaper også gi denne typen data, inkludert Vitals.com og RateMDs.com.

Finansielle ressurser

Den amerikanske regjeringen har to programmer - Medicare og Medicaid - for å lindre kostnadene for helsetjenester for enkelte forbrukere. Medicare programmet er tilgjengelig for forbrukere som er eldre enn 65, mens Medicaid bistår forbrukere som har spesielle behov og økonomiske vanskeligheter ved å tilby forsikring eller medisinsk behandling på enten gratis eller redusert pris. Gjennom Centers for Medicare og Medicaid Services (se lenke i Referanser), kan forbrukerne finne informasjon om valgbarhet for de to helseprogrammer samt informasjon om søknadsprosessen.