Hvordan forbedre en aktiv skjoldbruskkjertel

October 16

Å ha en under-aktiv skjoldbrusk er referert til som hypotyroidisme. Hypotyreose er en tilstand der skjoldbruskkjertelen ikke produserer nok av visse hormoner. Selv om kvinner over femti er mer sannsynlig å utvikle denne tilstanden, kan det oppstå med hvem som helst, uansett alder. Uriktig jod inntak, mangel på mosjon, ernæringsmessige mangler, visse matvarer og inntak av for mye fluor kan påvirke balansen og funksjon av skjoldbruskkjertelen.

Bruksanvisning

Hvordan forbedre en aktiv skjoldbruskkjertel

1 Spis to egg og 1,5 kopper yoghurt hver dag for å sørge for at du får nok jod. (Jod er et nødvendig næringsstoff kroppen trenger for vår skjoldbruskkjertelen til å fungere skikkelig). Legge til salt vann fisk, hvitløk og asparges i kosten vil også forbedre inntaket jod. (Ikke øk inntaket jod hvis du har blitt diagnostisert med en auto-immune form av hypotyreose --- Hashimotos eller Graves sykdom.)

2 Ta en rask 30 minutters gange hver dag for å bidra til å forbedre skjoldbruskkjertelen. Trening er svært viktig i behandlingen av en underactive skjoldbruskkjertelen.

3 Ta en daglig høy potens vitamin og mineraltilskudd som inneholder vitamin A, B2, B3, B6, C, E, tyrosin, sink og selen alt som er nødvendig for at skjoldbruskkjertelen til å fungere skikkelig.

4 Hold deg unna fluor. Studier har vist at fluor kan hemme funksjonen av skjoldbruskkjertelen, og kan bidra til sannsynligheten for å utvikle en aktiv skjoldbruskkjertel.

5 Unngå kål, brokkoli, rosenkål, neper, soya og peanøtter. Disse matvarene er rike på goitergens og kan forstyrre skjoldbruskkjertelen.

Hint

  • Unngå stress når det er mulig, forverrer alle skjoldbrusk problemer stresset