Symptomer på alvorlig nakke skader i småbarn

January 4

Symptomer på alvorlig nakke skader i småbarn


Nakkeskader i en pjokk kan oppstå ved fall eller stanger hodet mot en vegg eller møbel. Små barns nakken er skjøre og ikke tilstrekkelig støttende av hodet, slik at når en skade i hodet eller nakken oppstår, kan det lett rive eller blåmerke sener i nakken. Noen skader er mindre, men andre er alvorlig og bør få øyeblikkelig legehjelp.

Smerte

Småbarn vil vise skriker og gråter hvis de føler smerte i nakken. De kan gni på halsen, spesielt på baksiden av halsen. De kan klage over nakkesmerter eller gråte når du trykker på halsen. Deres nakkemusklene kan virke hoven. Han kan også føle smerte på andre områder ved siden av halsen, for eksempel, å skyte ned armen, eller klager over at hodet gjør vondt. I en alvorlig nakkeskade barnet ditt kan ikke slutte å gråte.

unormal Breathing

Nakkeskade kan føre til skade på nervesystemet og påvirker puste. Unormale puste symptomer kan være grunne pust, problemer med å ta en pust eller problemer med å ta dype åndedrag.

Kvalme og oppkast

Hode- og nakkeskader ofte går hånd i hånd. Hvis barnet ditt viser kvalme, oppkast og svimmelhet, kan de ha falt og skadet både hodet og nakken.

Vanskelighetsgrad Flytte Neck

En alvorlig nakkeskade symptom kan omfatte problemer for barnet å bevege nakken. Han kan ikke være i stand til å snu nakken uten smerter.

Gang

Barnet ditt kan utvise går eller står vanskeligheter med en nakkeskade. De kan bli svimmel eller har balanse problemer. Det er noen ganger vanskelig å skille dette i små småbarn som bare begynner å stå og gå, men du bør legge merke til hvis noe er utenom det vanlige på den måten barnet ditt er i bevegelse.

Elever og andre symptomer

Elevene kan bli utvidet eller en elev kan virke større enn den andre i en alvorlig nakkeskade. Barn kan også bli svært irritabel eller utrøstelig. Bevisstløshet kan nummenhet i føttene eller hendene eller anfall. Oppsøke lege umiddelbart hvis barnet viser symptomer på en hals eller hodeskade.