Trenings DVDer for Lower Back & amp; Nakkesmerter

October 25
Trenings DVDer for Lower Back & amp; Nakkesmerter

Du kan oppleve smerter i rygg eller nakke for en begrenset tid eller for en lengre periode. Ryggen kan bli skadet hvis du forsøker å løfte noe tungt, eller hvis du gjør en repeterende bevegelser som å grave med en spade. Du kan ha en spinal sykdom eller tilstand som herniated plater som forårsaker tilbake eller nakkesmerter. Uavhengig av årsaken til smertene dine, kan trening være en nyttig løsning for å administrere dine symptomer. Snakk med legen din før du starter et treningsprogram.

Ryggsmerte

Under 30-årene og 40-årene, kan du ha din første erfaring med smerter i korsryggen. Ifølge National Institute of leddgikt og muskel og hud sykdom, en fjerdedel av amerikanske voksne opplever minst én dag av ryggsmerter i en tre måneders periode. En av årsakene til ryggsmerter er en svak kjerne. En øvelse DVD som inkluderer abdominal styrkeøvelser som "Back in Shape" med Mimi Solaire, kan hjelpe deg med å forbedre kjernen styrke og redusere ryggsmerter.

yoga

Yoga trening DVDer inkluderer rygg fleksjon og ekstensjon. Den NIAMS anbefaler fleksjon, forlengelse og strekker seg til å redusere tilbake smerte. Yoga-spesifikke videoer for rygg og nakke smerter kan gjøres i personvernet til hjemmet ditt. MayoClinic.com har en back lettelse DVD som inkluderer en yoga økt undervist av Rodney Lee. Denne videoen sett har et intervju med en Mayo Clinic spesialist for å hjelpe deg å forstå din smerte samtidig som det gir ernæringsmessige råd til å støtte dine sunne matvaner.

kurs

Du kan kjøpe komplette kurs som inneholder et sett av videoer å forbedre rygg og nakkesmerter. Den Anat Baniel Method tilbyr ryggsmerter DVDer som inneholder seks 30- til 40-minutters treningsøkter for å redusere tilbake smerte. Anat Baniel har også en sunn hals DVD som inneholder seks 30- til 35-minutters fysisk bevegelse økter.

anbefalinger

Den NIAMS anbefaler treningsprogrammer som inneholder spinal fleksjon, extension, stretching og aerobic trening. Aerob trening øker pulsen og hjelpemidler i vekttap. Bære overflødig vekt kan legge til ryggsmerter, så delta i en aerobic trening DVD som en guidet spasertur trening, eller lav effekt aerobic kan bidra til å redusere vekten din. Den NIAMS antyder begynner med 10-minutters treningsøkter tre ganger om dagen.