Alli Diet Pill bivirkninger

November 12

Alli er et vekttap medisiner som kan kjøpes over disk. Det fungerer ved å redusere mengden av fett som absorberes av tarmen. Noen brukere av Alli vil oppleve bivirkninger i løpet av de tre første dagene av bruk.

Magesmerter

Noen personer som tar Alli kan oppleve magesmerter. Fordi Alli virker ved å redusere opptaket av fett, fører det til mer fett å bo i fordøyelseskanalen, forårsaker smerte.

Diaré

Alli kan føre til at brukerens tarmer blir ukontrollerbar og mer hyppig. Dette kan vare i en dag eller to, eller det kan vare i uker.

flatulens

Flatulens er den medisinske termen for tarmgass. Individer kan kontrollere forekomsten av luft i magen ved å redusere mengden av fett fra kostholdet.

fet Krakker

Et individs avføring kan synes å være oljeaktige på grunn av det høye innhold av fett. Dette kan også reguleres ved å redusere fettinnholdet av brukerens diett.

vitaminmangel

Alli kan forårsake fettløselig vitamin-mangel av A, D og E vitaminer. Alli også kan føre til gode fettstoffer, som for eksempel omega-3, som skal blokkeres. Det anbefales at personer ta et daglig vitamin minst to timer før du tar sin dose av Alli.