Hva er behandlingen for psoriasis hos barn?

October 25

Psoriasis er en autoimmun sykdom som kan påvirke huden og leddene. Den mest åpenbare tegn på psoriasis er utseendet på skjellende, røde flekker på huden. Psoriasis kan utvikle seg i mennesker i alle aldre, inkludert barn, og de mange behandlinger for psoriasis hos barn er ikke så forskjellig fra de voksne.

Aktuelt behandlinger

Den vanligste behandlingen for psoriasis hos barn er anvendelsen av aktuelle behandlinger. Av fuktighet i huden, kan lider minske synligheten av tilstanden.

systemiske behandlinger

Når aktuelle behandlinger mislykkes, noen ganger leger vil foreskrive en systemisk behandling for psoriasis. Vanligvis tas i pilleform, denne formen for behandling er ganske risikabelt for folk som har svakt immunforsvar eller er utsatt for lever komplikasjoner.

lysbehandling

Fototerapi er ved behandling av visse sykdommer, slik som psoriasis, med ultrafiolett lys. Den ultrafiolett lys arbeider for å fjerne de synlige effektene av psoriasis.

photochemotherapy

Photochemotherapy, som bruker ultrafiolett lys i kombinasjon med psoralen som er tatt enten via oral eller lokal administrasjon, arbeider raskt for å hjelpe noen gå inn psoriasis remisjon.

Doctor Fish

I enkelte deler av verden, en populær behandling for psoriasis er anvendelsen av "lege fisk", mer kjent som den rødlig log sucker. Disse fiskene spiser psoriasis-infiserte hudceller mens ellers ignorerer den personen som blir behandlet.