Hvordan å bekjempe en bakteriell infeksjon

July 1

Infeksjoner oppstår når kroppens immunitet kompromittert eller svekket. Å vite hvilken type infeksjon du har er nøkkelen til å behandle den effectively.There finnes to hovedtyper av infeksjoner, bakterielle og virale. Bakterielle infeksjoner er trolig den enkleste å behandle, men de kan også være skadelig hvis den ikke behandles raskt.

Bruksanvisning

En Boost kroppens immunsystem. Riktig kosthold og mosjon holder kroppen sunn og fungerer optimalt. Legge tilskudd til kostholdet kan også stimulere immunforsvaret. Ta ekstra vitamin C og B-vitaminer, og legger frisk frukt og grønnsaker i kostholdet ditt.

2 Drikk mye væske. Dette vil forhindre dehydrering hvis feber er til stede. Vann er en nødvendighet, men fruktjuice er et godt valg også. Hvis du velger juice, sørg for at det er høy i næringsstoffer og lite sukker. Varm te med sitron kan brukes til å berolige en sår hals.

3 Unngå sukker av noe slag. Bakterier trives i et miljø med mye sukker. Med sukker for å trives på, kan infeksjonen bli sterkere og mer motstandsdyktig mot behandling. Lese etiketter for å finne ut sukkerinnholdet i næringsmidler. Dette er en av grunnene til at diabetikere har slike problemer med infeksjoner: sukker i blodet er så høy, det er en perfekt grobunn for bakterier.

4 Hold miljøet rent. Tørk av overflatene med antibakterielle våtservietter og såper. Dette vil hindre andre i å fange infeksjon hvis det er en luftbåren sykdom som bakteriell hjernehinnebetennelse. Bakterielle infeksjoner på hudens overflate kan raskt gå inn i blodet og bli en alvorlig systemisk problem. Vask alltid hendene med antibakteriell såpe for å hindre videre spredning av smitte.

5 Ta antibiotika. Hvis antibiotika er foreskrevet, kan du eliminere diaré som ofte følger regimet ved å ta lactobacilis acidophilus, en naturlig forekommende bakterier som finnes i yoghurt.

6 Vær på vakt mot alle typer feber, spesielt hvis du er diabetiker. Dette kan være en advarsel tegn på at infeksjonen har spredd seg til indre organer og kan raskt føre til store problemer.

Hint

  • Drikk mye vann.
  • Hvil så mye du kan.
  • Oppsøk lege hvis du har noen bekymringer.