Hvor lenge bruker du Ketokonazol?

February 5

Ketokonazol er en behandling av soppinfeksjoner, og varigheten av behandlingen avhenger av typen av infeksjon, så vel som dens alvorlighetsgrad. Bare en lisensiert helsepersonell er kvalifisert til å gjøre dette forsøket.

Identifikasjon

Ifølge MedlinePlus, en tjeneste av National Institutes of Health og National Library of Medicine, er ketokonazol en imidazol soppdrepende. Det er en behandling for en lang rekke av soppinfeksjoner som urinveis, hud- eller soppinfeksjon. Det hemmer veksten av sopp som er ansvarlig for å forårsake infeksjon.

Tidsramme

Hvor lang tid som ketokonazol bør tas varierer betydelig avhengig av den tilstand for hvilken det er foreskrevet. Ifølge Drugs.com, visse infeksjoner som trøske krever bare én til to ukers behandling. For onychomycosis - tånegl eller negl sopp - 6 til 12 måneders behandling kan være nødvendig. For dermatophytosis, ringorm, fire uker er den gjennomsnittlige varigheten av behandlingen. Legen vil undersøke pasienter på individuell basis for å finne riktig lengde på behandlingen. Selv om hun føler seg bedre, bør en pasient aldri stoppe medisinering uten å konsultere lege. For å gjøre dette kan føre til at infeksjonen å gjenta seg raskt gjenta seg.

Advarsel

Ketokonazol er klassifisert av US Food and Drug Administration som en graviditet kategori C medisinering. Dette betyr nok data er ikke tilgjengelig for å fastslå om det er skadelig for en ufødte baby. En kvinne som er gravid eller ammer bør varsle sin lege før du bruker ketokonazol. I tillegg, som av oktober 2010, effekten av en ketokonazol overdose er ennå ikke kjent. Hvis noen har mistanke om at han kan ha overdose, bør øyeblikkelig legehjelp søkes.